F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #11 Sağ tık bağlam menüsündeki AMD Catalyst kısayolu bir şekilde silinmiş tekrar eklemeniz mümkün. Bununla ilgili bilen birinden yardım alın.
Sağ tık bağlam menüsündeki AMD Catalyst kısayolu bir şekilde silinmiş tekrar eklemeniz mümkün. Bununla ilgili bilen birinden yardım alın.
yucex52 Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 89 15 Nisan 2020 #12 fersend dedi: Sağ tık bağlam menüsündeki AMD Catalyst kısayolu bir şekilde silinmiş tekrar eklemeniz mümkün. Bununla ilgili bilen birinden yardım alın. Genişletmek için tıkla... tavsiyelerin için çok teşekkür ederim sorunu çözdüm ekran kartının driverini silip yükledim yucex52 dedi: denedim olmadı Genişletmek için tıkla... tavsiyelerin için sağol driveri silip yeniden yükledim sorun çözüldü
fersend dedi: Sağ tık bağlam menüsündeki AMD Catalyst kısayolu bir şekilde silinmiş tekrar eklemeniz mümkün. Bununla ilgili bilen birinden yardım alın. Genişletmek için tıkla... tavsiyelerin için çok teşekkür ederim sorunu çözdüm ekran kartının driverini silip yükledim yucex52 dedi: denedim olmadı Genişletmek için tıkla... tavsiyelerin için sağol driveri silip yeniden yükledim sorun çözüldü