rainfpat Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #1 Dostlar acilen yazmam gerekti hatalar icin kusura bakmayin sag ustte 5 gen bir logoya clip captured diye bir yazi cikiyor her adam vurdugumda nasıl kapatabilirim?
Dostlar acilen yazmam gerekti hatalar icin kusura bakmayin sag ustte 5 gen bir logoya clip captured diye bir yazi cikiyor her adam vurdugumda nasıl kapatabilirim?
qwertyklave35 Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #2 Hocam sorunu çözdünüz mü ?
rainfpat Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #3 qwertyklave35 dedi: Hocam sorunu çözdünüz mü ? Genişletmek için tıkla... Cozdum steelseriesin mouse ayarlarindan kapatiliyomus
qwertyklave35 dedi: Hocam sorunu çözdünüz mü ? Genişletmek için tıkla... Cozdum steelseriesin mouse ayarlarindan kapatiliyomus
Reggae Shark 35 Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 719 Çözümler 5 29 Mart 2023 #4 rainfpat dedi: Cozdum steelseriesin mouse ayarlarindan kapatiliyomus Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz? Bende belirli belirsiz sürekli çıkıyor.
rainfpat dedi: Cozdum steelseriesin mouse ayarlarindan kapatiliyomus Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz? Bende belirli belirsiz sürekli çıkıyor.