Çözüldü Sağ ve sol kulaklıktan eşit ses gelme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Veli Mumcu

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayara taktığım hiçbir kulaklıkta sağ-sol ayrımı olmaksızın ses her iki taraftan da eşit geliyor. Haliyle oyunlarda ses kasmam imkansız hale geliyor.
Elimdeki kulaklıklar pahalı ürünler olmasa da 4 farklı kulaklığı denedim, hepsinde aynı sonucu aldım. Eski bilgisayarımda ise sağ-sol ayrımı gayet net bir biçimde.
İnternette sorunun çözümünü nasıl arayacağımı bilemiyorum. Çözümü hakkında fikri yahut bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı sorunu bende yaşadım çözümü çok basit. Windows 10 kullanıyorsan (ayarlar - erişim kolaylığı - sol aşağıda ses - mono sesi aç-) kapalı yaparsan düzelecektir.
Aynı sorunu bende yaşadım çözümü çok basit. Windows 10 kullanıyorsan (ayarlar - erişim kolaylığı - sol aşağıda ses - mono sesi aç-) kapalı yaparsan düzelecektir.
Allah senden razı olsun başkan 6 tane kulaklıkla 1 hafta boyunca denemediğim olay kalmadı en son adak adayacaktım halledince neredeyse gözlerim yaşaracaktı allah gönlüne göre versin :)

Hocam bende tam tersi monoyu açınca sağ sol eşitleniyor, aksi taktirde soldan daha fazla ses veriyor. Çözümünü biliyor musun acaba ?

benim kapalı ama mono geliyor hs-35 kullanıyorum
bu arada dönüştürücü ile bağladığımda mono geliyor ses.
Sadece kulaklık tek jack olarak bağladığımda stereo oluyor

knk benimki de win 8.1 de ben nasıl yapıcam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı