Merhaba. Ben saga networkten SCP secret lab. Sunucusu açacaktım fakat güvenliliği konusunda biraz tedirgin oldum bir de T.C kimlik numaramı vermek istemedim. Eğer T.C kimlik numaramızı 11111111111 yapsak veya farklı bir şekilde girsek kabul eder mi? Çünkü biraz güvenemedim bir de hiç duymadığım bir sunucu açma sitesiydi ve fiyatlar çok ucuzdu. İyi günler.
Merhaba arkadaşlar. Bizim bir towny sunucumuz vardı bunu sağlayıcı olarak saganetwork'a bağladık. Size şaka yapmıyorum şu ana kadar 1 ay oldu ve her Allah'ın günü sunucu çöküyor. Sürekli girip sunucuyu açıyoruz tekrar çöküyor. Böyle bir rezillik görmedik. Neyse dedik sunucuyu ay sonu...
Merhaba. Ben saga networkten SCP secret lab. Sunucusu açacaktım fakat güvenliliği konusunda biraz tedirgin oldum bir de T.C kimlik numaramı vermek istemedim. Eğer T.C kimlik numaramızı 11111111111 yapsak veya farklı bir şekilde girsek kabul eder mi? Çünkü biraz güvenemedim bir de hiç duymadığım bir sunucu açma sitesiydi ve fiyatlar çok ucuzdu. İyi günler.
Kesintisiz bir web deneyimi için VDS hizmetlerimizi keşfedin. İhtiyalarınıza göre özelleştirilebilen ve güvenli VDS sunucularımızı satın almak veya kiralamak için hemen harekete geçin.
T.C kimlik numarası istenmesinin sebebi sizin adınıza fatura kesmeleri için gerekiyor ayrıyeten kısa araştırmalarım sonucu SCP secret laboratory adlı oyun tarafından hazırlanan resmi sunucu sağlayıcıları listesinde Türkiye'den sadece saganetwork bulunmaktadır bu da teknik olarak demek oluyor ki bu oyunda bu adamlardan daha iyi Türkiye'den resmi sunucu sağlayıcısı yok.