NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.790 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlarımla lagsız oynamak için saga Network'ten hesap açtık. T.C. falan onayladık. Bir sorun çıkar mı? NormalVatandas dedi: Arkadaşlarımla lagsız oynamak için saga Network'ten hesap açtık. T.C. falan onayladık. Bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Sanal sunucu ve Oyun sunucuları - SAGANETWORK.NET DDOS Korumalı Oyun Sunucuları - Oyun Sunucusu Kiralama - Profesyonel Destek - VDS Kiralama - En Uygun Fiyatlarla SAGANETWORK.NET www.saganetwork.net
Arkadaşlarımla lagsız oynamak için saga Network'ten hesap açtık. T.C. falan onayladık. Bir sorun çıkar mı? NormalVatandas dedi: Arkadaşlarımla lagsız oynamak için saga Network'ten hesap açtık. T.C. falan onayladık. Bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Sanal sunucu ve Oyun sunucuları - SAGANETWORK.NET DDOS Korumalı Oyun Sunucuları - Oyun Sunucusu Kiralama - Profesyonel Destek - VDS Kiralama - En Uygun Fiyatlarla SAGANETWORK.NET www.saganetwork.net
A Argu Attopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #2 Evet çıkar, güvenilmez bir site.
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2024 #3 NormalVatandas dedi: Arkadaşlarımla lagsız oynamak için saga Network'ten hesap açtık. T.C. Falan onayladık. Bir sorun çıkar mı? Sanal sunucu ve Oyun sunucuları - SAGANETWORK.NET DDOS Korumalı Oyun Sunucuları - Oyun Sunucusu Kiralama - Profesyonel Destek - VDS Kiralama - En Uygun Fiyatlarla SAGANETWORK.NET www.saganetwork.net Genişletmek için tıkla... Daha önce duymuştum sanırım. Bir sorun çıkacagını düşünmüyorum. T.C. istemelerinin sebebi de fatura kestiklerinden dolayı. Birkaç ay önce bizde arkadaşlarımla BatıHost üzerinden alıp oynamıştık. Tavsiye ederim.
NormalVatandas dedi: Arkadaşlarımla lagsız oynamak için saga Network'ten hesap açtık. T.C. Falan onayladık. Bir sorun çıkar mı? Sanal sunucu ve Oyun sunucuları - SAGANETWORK.NET DDOS Korumalı Oyun Sunucuları - Oyun Sunucusu Kiralama - Profesyonel Destek - VDS Kiralama - En Uygun Fiyatlarla SAGANETWORK.NET www.saganetwork.net Genişletmek için tıkla... Daha önce duymuştum sanırım. Bir sorun çıkacagını düşünmüyorum. T.C. istemelerinin sebebi de fatura kestiklerinden dolayı. Birkaç ay önce bizde arkadaşlarımla BatıHost üzerinden alıp oynamıştık. Tavsiye ederim.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.790 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #4 Argu dedi: Evet çıkar, güvenilmez bir site. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Forumda çoğu kişi güvenilir demiş.
Argu dedi: Evet çıkar, güvenilmez bir site. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Forumda çoğu kişi güvenilir demiş.
3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 5 Temmuz 2024 #5 NormalVatandas dedi: Neden hocam? Forumda çoğu kişi güvenilir demiş. Genişletmek için tıkla... Hocam kimliğiniz zaten 14-15 yaş liselilerin elinde geziyor maalesef. Hem sadece kimlik no ile pek bir şey yapamazlar.
NormalVatandas dedi: Neden hocam? Forumda çoğu kişi güvenilir demiş. Genişletmek için tıkla... Hocam kimliğiniz zaten 14-15 yaş liselilerin elinde geziyor maalesef. Hem sadece kimlik no ile pek bir şey yapamazlar.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.790 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #6 395014 dedi: Hocam kimliğiniz zaten 14-15 yaş liselilerin elinde geziyor maalesef. Hem sadece kimlik no ile pek bir şey yapamazlar. Genişletmek için tıkla... Adres, TC falan verince bir sorun olur mu diye düşündüm.
395014 dedi: Hocam kimliğiniz zaten 14-15 yaş liselilerin elinde geziyor maalesef. Hem sadece kimlik no ile pek bir şey yapamazlar. Genişletmek için tıkla... Adres, TC falan verince bir sorun olur mu diye düşündüm.
u_888 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 907 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 An16-41 -Rtx4060 -Ryzen 7 7840hs -16gb ram ddr5 -512gb+1tb ssd Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #7 NormalVatandas dedi: Arkadaşlarımla lagsız oynamak için saga Network'ten hesap açtık. T.C. falan onayladık. Bir sorun çıkar mı? Sanal sunucu ve Oyun sunucuları - SAGANETWORK.NET DDOS Korumalı Oyun Sunucuları - Oyun Sunucusu Kiralama - Profesyonel Destek - VDS Kiralama - En Uygun Fiyatlarla SAGANETWORK.NET www.saganetwork.net Genişletmek için tıkla... Eski bir hosting güvenilirde. 2 gün önceye kadar aktif vdsimde bulunuyordu ama önermiyorum çok.
NormalVatandas dedi: Arkadaşlarımla lagsız oynamak için saga Network'ten hesap açtık. T.C. falan onayladık. Bir sorun çıkar mı? Sanal sunucu ve Oyun sunucuları - SAGANETWORK.NET DDOS Korumalı Oyun Sunucuları - Oyun Sunucusu Kiralama - Profesyonel Destek - VDS Kiralama - En Uygun Fiyatlarla SAGANETWORK.NET www.saganetwork.net Genişletmek için tıkla... Eski bir hosting güvenilirde. 2 gün önceye kadar aktif vdsimde bulunuyordu ama önermiyorum çok.
3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 5 Temmuz 2024 #8 NormalVatandas dedi: Adres, T.C. falan verince bir sorun olur mu diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Adres için en fazla evinize 30-40 sipariş bir anda yollarlar. Onunla da kim uğraşır hocam. Takılmayın böyle şeylere, bir şey olmaz.
NormalVatandas dedi: Adres, T.C. falan verince bir sorun olur mu diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Adres için en fazla evinize 30-40 sipariş bir anda yollarlar. Onunla da kim uğraşır hocam. Takılmayın böyle şeylere, bir şey olmaz.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.790 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #9 395014 dedi: Adres için en fazla evinize 30-40 sipariş bir anda yollarlar. Onunla da kim uğraşır hocam. Takılmayın böyle şeylere, bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... u_888 dedi: Eski bir hosting güvenilirde. 2 gün önceye kadar aktif vdsimde bulunuyordu ama önermiyorum çok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. u_888 dedi: Eski bir hosting güvenilirde. 2 gün önceye kadar aktif vdsimde bulunuyordu ama önermiyorum çok. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni açtık çok kasıyor şu an . Ne yapmalıyız? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2024
395014 dedi: Adres için en fazla evinize 30-40 sipariş bir anda yollarlar. Onunla da kim uğraşır hocam. Takılmayın böyle şeylere, bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... u_888 dedi: Eski bir hosting güvenilirde. 2 gün önceye kadar aktif vdsimde bulunuyordu ama önermiyorum çok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. u_888 dedi: Eski bir hosting güvenilirde. 2 gün önceye kadar aktif vdsimde bulunuyordu ama önermiyorum çok. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni açtık çok kasıyor şu an . Ne yapmalıyız?
u_888 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 907 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 An16-41 -Rtx4060 -Ryzen 7 7840hs -16gb ram ddr5 -512gb+1tb ssd Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #10 NormalVatandas dedi: Teşekkürler hocam. Hocam yeni açtık çok kasıyor şu an . Ne yapmalıyız? Genişletmek için tıkla... Hocam özellikleri ne ve ne için kullabıyorsunuz
NormalVatandas dedi: Teşekkürler hocam. Hocam yeni açtık çok kasıyor şu an . Ne yapmalıyız? Genişletmek için tıkla... Hocam özellikleri ne ve ne için kullabıyorsunuz