Saganetwork'den VDS almayı düşünüyorum ama diğer hosting firmalarından daha ucuz fiyatları olunca bi' şüphelenmedim de değil. Saganetwork güvenilir mi?
Güvenilir ancak public bir sunucu açacaksanız tercih etmeyin.
https://serveroyun.com/ arkadaşlarla güzel gidebilir DDOS olarak nasıldır hiç deneyimlemedim ama cihazların performansı iyi.Başka yer var mı sizin öneriniz geçen sefer tam tat alamadım, iyiydi güzedide büyük ihtimal geyserden dolayı mobil ve konsoldan girenlerde ufak sıkıntılar yaşıyorduk. PC sorunsuzdu bu arada konu sahibi için.
Güvenilir ancak public bir sunucu açacaksanız tercih etmeyin.
Size özel mi olacak yoksa genel bi hizmet mi sağlayacaksınız ?Siz galiba Minecraft sunucularını diyorsunuz ama ben yunohost casaos gibi şeyler barındırmak için diyorum.
Size özel mi olacak yoksa genel bir hizmet mi sağlayacaksınız?
Performans istiyorsanız serveroyunu tavsiye ederim genel olarak güzel ama onun dışın da uptime nasıldır bilmiyorum son zamanlarda sürekli gelişmeye yönelik bakımlar oluyordu siz uptime açısından iyi bir yer arıyorsanız nyru/datafex gibi yerleri tercih edebilirsiniz bu iki yer dışındada maalesef ki firma bilmiyorum son piyasaya hakim değilim.
DDoS olarak belirtme sebebimde bazen bazı firmalar arasında ya da firmalar ve bireyler arasında sorunlar çıkabiliyor sizin de müşterisi olduğunuz firmanın IP adreslerine bazen saldırı gelebilir arada sizde kaynarsınız.
+ Klasiktir Türkiye'de portlar sürekli kapanır belirli bir bant genişliğinden sonra.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.