Saganetwork güvenilir mi?

LudoLF

Femtopat
Daha fazla  
Saganetwork'den VDS almayı düşünüyorum ama diğer hosting firmalarından daha ucuz fiyatları olunca bi' şüphelenmedim de değil. Saganetwork güvenilir mi?

Saganetwork'den VDS almayı düşünüyorum ama diğer hosting firmalarından daha ucuz fiyatları olunca bi' şüphelenmedim de değil. Saganetwork güvenilir mi?

Evet biz arkadaşlarla geçen ara tatilde 6 GB RAM ve AMD epc versiyonunu aldık 6 kişi gayser ve 9 plugin ile lagsız oynadık.

Güvenilir ancak public bir sunucu açacaksanız tercih etmeyin.

Başka yer var mı sizin öneriniz geçen sefer tam tat alamadım, iyiydi güzedide büyük ihtimal geyserden dolayı mobil ve konsoldan girenlerde ufak sıkıntılar yaşıyorduk. PC sorunsuzdu bu arada konu sahibi için.

Başka yer var mı sizin öneriniz geçen sefer tam tat alamadım, iyiydi güzedide büyük ihtimal geyserden dolayı mobil ve konsoldan girenlerde ufak sıkıntılar yaşıyorduk. PC sorunsuzdu bu arada konu sahibi için.
https://serveroyun.com/ arkadaşlarla güzel gidebilir DDOS olarak nasıldır hiç deneyimlemedim ama cihazların performansı iyi.
https://www.vomecloud.com/sanal-sunucular/intel-sunucular DDOS olarak iyi diyebilirim ama kesin bir garanti hiç bir zaman veremem
VDS, Oyun Sunucuları ve Fiziksel Sunucu Hosting - NYRU.net Tuzludur ama sorun çıkma ihtimali en düşük firma diyebilirim

oyunlayıcı vs vs liste gittikçe uzar aslında tam amaç ne ona göre hareket etmek lazım.

Siz galiba Minecraft sunucularını diyorsunuz ama ben yunohost casaos gibi şeyler barındırmak için diyorum.
Size özel mi olacak yoksa genel bi hizmet mi sağlayacaksınız ?
Performans istiyorsanız serveroyunu tavsiye ederim genel olarak güzel ama onun dışın da uptime nasıldır bilmiyorum son zamanlarda sürekli gelişmeye yönelik bakımlar oluyordu siz uptime açısından iyi bir yer arıyorsanız nyru/datafex gibi yerleri tercih edebilirsiniz bu iki yer dışındada maalesef ki firma bilmiyorum son piyasaya hakim değilim.

DDOS olarak belirtme sebebimde bazen bazı firmalar arasında ya da firmalar ve bireyler arasında sorunlar çıkabiliyor sizin de müşterisi olduğunuz firmanın IP adreslerine bazen saldırı gelebilir arada sizde kaynarsınız.

+ Klasiktir Türkiyede portlar sürekli kapanır belirli bir bant genişliğinden sonra.

Size özel mi olacak yoksa genel bir hizmet mi sağlayacaksınız?
Performans istiyorsanız serveroyunu tavsiye ederim genel olarak güzel ama onun dışın da uptime nasıldır bilmiyorum son zamanlarda sürekli gelişmeye yönelik bakımlar oluyordu siz uptime açısından iyi bir yer arıyorsanız nyru/datafex gibi yerleri tercih edebilirsiniz bu iki yer dışındada maalesef ki firma bilmiyorum son piyasaya hakim değilim.

DDoS olarak belirtme sebebimde bazen bazı firmalar arasında ya da firmalar ve bireyler arasında sorunlar çıkabiliyor sizin de müşterisi olduğunuz firmanın IP adreslerine bazen saldırı gelebilir arada sizde kaynarsınız.

+ Klasiktir Türkiye'de portlar sürekli kapanır belirli bir bant genişliğinden sonra.

Bana özel olacak. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı