Saganetwork sunucusu nasıl açılır?

elix_0

Femtopat
Daha fazla  
Sunucuyu satın aldım ve birkaç videoya baktım ama eski videolar olduğu için pek anlayamadım, yardımcı olabilir misiniz?

@ramazanmelih1250 hocam siz sanırsam bu konularda bilgilisiniz, müsaitseniz bir göz atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam saganetworkün Discord sunucularına gidip destek talebi oluşturun sizlere yardımcı olacaklardır.

Hiç saganetwork sunucusu açmadığım için bilmiyorum fakat ekran görüntüsü atabilirseniz yardımcı olabilirim.

Hocam saganetworkün Discord sunucularına gidip destek talebi oluşturun sizlere yardımcı olacaklardır.

Hocam Discord'dan ticket oluşturuyorum ticketi siliyorlar siteden açıyorum Discord'dan oluşturun diyorlar

Hiç saganetwork sunucusu açmadığım için bilmiyorum fakat ekran görüntüsü atabilirseniz yardımcı olabilirim.

Panelimi atayım hocam.

Hocam bilgisayara erişim için gereken kod ile şifreyide bulamadım siz biliyorsunuz sanırsam az çok böyle serverleri müsaitseniz yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:

Şifrenin Account API kısmında olacağını düşünüyorum. Keşke daha önce saganetworkdan sunucu açmış olsaydım yardım edebilirdim fakat açmadım.

Şifrenin account API kısmında olacağını düşünüyorum. Keşke daha önce saganetworkdan sunucu açmış olsaydım yardım edebilirdim fakat açmadım.

Hocam orada bölümler var ama hepsi bomboş SS atayım 1 saniye.

Buradan mı oluşturacağız hocam.

Örnek videolarda ürün detaylarından erişiyorlar hocam bende ürün detaylarında direk panele yönlendiriyor.

@Pocan siz dün bir konuda önermişsiniz sanırsam saganetwork'ü kullandıysanız yardımcı olabilir misiniz?
3 gündür uğraşıyorum da halen çözemedim.

Son düzenleme:
Tabii yardımcı olalım hangi oyun sunucusunu kurmaya çalışıyorsunuz Discord üzerinden şu an destek talebi oluşturursanız daha hızlı bir şekilde iletişim kurabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…