MemocanRe Femtopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Merhaba, başlıktaki gibi T.C. Kimlik istiyor, 18 yaşımdan küçüğüm, herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Sunucu kiralamak istiyorum da. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024
Merhaba, başlıktaki gibi T.C. Kimlik istiyor, 18 yaşımdan küçüğüm, herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Sunucu kiralamak istiyorum da.
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.227 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #2 MemocanRe dedi: Merhaba, başlıktaki gibi T.C. Kimlik istiyor, 18 yaşımdan küçüğüm, herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Sunucu kiralamak istiyorum da. Genişletmek için tıkla... 18'den kucukseniz muhtemelen kiralayamazsiniz hocam. Baska bir sıkıntı cikacagini sanmiyorum.
MemocanRe dedi: Merhaba, başlıktaki gibi T.C. Kimlik istiyor, 18 yaşımdan küçüğüm, herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Sunucu kiralamak istiyorum da. Genişletmek için tıkla... 18'den kucukseniz muhtemelen kiralayamazsiniz hocam. Baska bir sıkıntı cikacagini sanmiyorum.
MemocanRe Femtopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #3 Peki kiralayabileceğim bir yer var mı? Minecraft için yapacağımda.
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.227 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #4 MemocanRe dedi: Peki kiralayabileceğim bir yer var mı? Minecraft için yapacağımda. Genişletmek için tıkla... Inanin hiç bilmiyorum ama arkadaslarinizla oynayacaksaniz yine de Aternos kullanilabilir berbatta olsa. Arastirin bulamazsaniz baska yol yok
MemocanRe dedi: Peki kiralayabileceğim bir yer var mı? Minecraft için yapacağımda. Genişletmek için tıkla... Inanin hiç bilmiyorum ama arkadaslarinizla oynayacaksaniz yine de Aternos kullanilabilir berbatta olsa. Arastirin bulamazsaniz baska yol yok
MemocanRe Femtopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #5 Sağ olun hocam cevabınız için. Aternos denemiştik ama yayın açtığım için yetersiz kalmıştı
O oZayi Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #6 Tr firmaları faturayı adınıza keseceği için bir çoğu isteyecektir hocam. 18+ Abiniz yada bir tanıdığınız varsa onun adına almanızı tavsiye ederim.
Tr firmaları faturayı adınıza keseceği için bir çoğu isteyecektir hocam. 18+ Abiniz yada bir tanıdığınız varsa onun adına almanızı tavsiye ederim.