K KediAvcisi Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #1 2 gün önce saganetwork'den sunucu aldım. Nasıl domain açarım? Saganetwork'ün kendi sitesinden açacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2023
2 gün önce saganetwork'den sunucu aldım. Nasıl domain açarım? Saganetwork'ün kendi sitesinden açacağım.
R ray52ray27 Centipat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #2 Merhaba, Alan adı satın alma alanından alabilirsiniz. Web script'e ihtiyacınız var ise hexcap.net üzerinden ücretsiz alabilirsiniz.
Merhaba, Alan adı satın alma alanından alabilirsiniz. Web script'e ihtiyacınız var ise hexcap.net üzerinden ücretsiz alabilirsiniz.
1xandaro Hectopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1.329 Çözümler 13 24 Mayıs 2023 #3 KediAvcisi dedi: 2 gün önce saganetwork'den sunucu aldım. Nasıl domain açarım? Saganetwork'ün kendi sitesinden açacağım. Genişletmek için tıkla... Hostab'dan 200 TL'ye .com var. Çoğu domain uygun fiyatlı. CloudFlare ile dns kaydıyla bağlanabilir.
KediAvcisi dedi: 2 gün önce saganetwork'den sunucu aldım. Nasıl domain açarım? Saganetwork'ün kendi sitesinden açacağım. Genişletmek için tıkla... Hostab'dan 200 TL'ye .com var. Çoğu domain uygun fiyatlı. CloudFlare ile dns kaydıyla bağlanabilir.