W Wero Ziyaretçi 27 Ekim 2018 #11 Onur Altuğ Sever dedi: RPG yönü önceki oyunlara göre düşük kaldı, yine de fena oyun değil. Türkçe modu da var artık, oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Ben bir iki videosuna göz atıp beğenmiştim. Ama çok para
Onur Altuğ Sever dedi: RPG yönü önceki oyunlara göre düşük kaldı, yine de fena oyun değil. Türkçe modu da var artık, oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Ben bir iki videosuna göz atıp beğenmiştim. Ama çok para
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 27 Ekim 2018 #12 Silinen üye dedi: Ben bir iki videosuna göz atıp beğenmiştim. Ama çok para Genişletmek için tıkla... Battlefield 1'i kaçırmayın. Origin'de 5 Euro: Origin Playstore'da 48 TL:Battlefield 1 - Playstore Premium Pass ücretsiz: Origin
Silinen üye dedi: Ben bir iki videosuna göz atıp beğenmiştim. Ama çok para Genişletmek için tıkla... Battlefield 1'i kaçırmayın. Origin'de 5 Euro: Origin Playstore'da 48 TL:Battlefield 1 - Playstore Premium Pass ücretsiz: Origin
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.346 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 27 Ekim 2018 #13 Crysis 3 olabilir. Odyssey'i de oynuyorum şu an ve harika grafikleri var, sistemi fazlasıyla yoruyor. İndirime girerse kaçırmayın derim, ben Voidu'dan 147 TL'ye almıştım.
Crysis 3 olabilir. Odyssey'i de oynuyorum şu an ve harika grafikleri var, sistemi fazlasıyla yoruyor. İndirime girerse kaçırmayın derim, ben Voidu'dan 147 TL'ye almıştım.
Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 851 Çözümler 2 27 Ekim 2018 #14 AC Odyssey, Watch Dogs 2 (Cidden çok başarılı oyundu bana göre) GTA V, Batman Arkham Knight, Crysis 3... Daha aklıma gelmiyor.
AC Odyssey, Watch Dogs 2 (Cidden çok başarılı oyundu bana göre) GTA V, Batman Arkham Knight, Crysis 3... Daha aklıma gelmiyor.
W Wero Ziyaretçi 27 Ekim 2018 #15 Onur Altuğ Sever dedi: Battlefield 1'i kaçırmayın. Origin'de 5 Euro: Origin Playstore'da 48 TL:Battlefield 1 - Playstore Premium Pass ücretsiz: Origin Genişletmek için tıkla... Benim için yazıyorsanız ben almıştım daha önce indirimdeyken. Teşekkür ederim yine de
Onur Altuğ Sever dedi: Battlefield 1'i kaçırmayın. Origin'de 5 Euro: Origin Playstore'da 48 TL:Battlefield 1 - Playstore Premium Pass ücretsiz: Origin Genişletmek için tıkla... Benim için yazıyorsanız ben almıştım daha önce indirimdeyken. Teşekkür ederim yine de
Mevlüt Çetinkaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2017 Mesajlar 2.448 Makaleler 5 Çözümler 7 Yer Sancaktepe/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 27 Ekim 2018 #16 Warframe diyorum ve aradan çekiliyorum. Çok fazla oyun sayardım ama diğer arkadaşların yazacağını düşünerek onlara bırakım.
Warframe diyorum ve aradan çekiliyorum. Çok fazla oyun sayardım ama diğer arkadaşların yazacağını düşünerek onlara bırakım.
Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 27 Ekim 2018 #17 Far Cry 5, Hunt Showdown, Crysis 3, Battlefield 1-5, Forza Horizon 4 ve GTA 5 grafik modları ile süper oluyor.
Far Cry 5, Hunt Showdown, Crysis 3, Battlefield 1-5, Forza Horizon 4 ve GTA 5 grafik modları ile süper oluyor.
Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 851 Çözümler 2 27 Ekim 2018 #18 Venocom dedi: AC Odyssey, Watch Dogs 2 (Cidden çok başarılı oyundu bana göre) GTA V, Batman Arkham Knight, Crysis 3... Daha aklıma gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Aklıma gelmişken Far Cry 5'i de yazıyım <3 <3
Venocom dedi: AC Odyssey, Watch Dogs 2 (Cidden çok başarılı oyundu bana göre) GTA V, Batman Arkham Knight, Crysis 3... Daha aklıma gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Aklıma gelmişken Far Cry 5'i de yazıyım <3 <3
E Efe2604 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 143 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2018 #19 Dying Light.
A Apatheon Decapat Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 50 29 Ekim 2018 #20 Grafikleri boş verin Fallout: NV iyidir.