Hamza Aqs Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #21 half life
laespade Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 336 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #22 AhmetAlii dedi: Mafia 1 de eklenebilir hocam bu listeye. Genişletmek için tıkla... Onu oynamıştım hocam önceden sağlam oyundu. bdxmrz dedi: Cyberpunk 2077. DLC ile oynarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bitirdim hocam Cyberpunk'ı 2 kere. MustafaEmir83 dedi: Metro ve BioShock serisi de olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam metro biraz yavaş bir oynanıma sahip gibi o yüzden pek ilgimi çekmedi ama BioShock'u duymuştum bakacağım teşekkürler. Burak2134 dedi: Oynamadıysaniz DL1 öneririm gerçekten müthiş oyun. Genişletmek için tıkla... Hem 1. hem 2. oyununu çok severek bitirmiştim hocam. Son düzenleme: 13 Kasım 2024
AhmetAlii dedi: Mafia 1 de eklenebilir hocam bu listeye. Genişletmek için tıkla... Onu oynamıştım hocam önceden sağlam oyundu. bdxmrz dedi: Cyberpunk 2077. DLC ile oynarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bitirdim hocam Cyberpunk'ı 2 kere. MustafaEmir83 dedi: Metro ve BioShock serisi de olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam metro biraz yavaş bir oynanıma sahip gibi o yüzden pek ilgimi çekmedi ama BioShock'u duymuştum bakacağım teşekkürler. Burak2134 dedi: Oynamadıysaniz DL1 öneririm gerçekten müthiş oyun. Genişletmek için tıkla... Hem 1. hem 2. oyununu çok severek bitirmiştim hocam.
Ain Soph Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #23 Hello charlotte, Omori, Undertale, Oneshot, Resident evil serisi oyun tarihinin en iyi hikayelerini barındırıyor.
Hello charlotte, Omori, Undertale, Oneshot, Resident evil serisi oyun tarihinin en iyi hikayelerini barındırıyor.