Sağlam kurtarma bölümünü silmek

zaikatulmevt

Femtopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Merhabalar. Bilgisayarımın C diski sürekli kendi kendine doluyor. Buna istinaden disk yönetimine girip boş alan olup olmadığına bakmak istedim. Baktığımda 14 GB, 1GB, 512MB'lık kurtarma alanları olduğunu gördüm. Bu kurtarma alanlarından 1GB'lık olanını silersem herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Bu konuda tereddütlerim var ve yardımcı olursanız sevinirim. Veya C diskinin bu kadar doluyor olmasını engellemek adına yapabileceğim bir şey olup olmadığı konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dostum isminden bir şeyler anlaman lazım. "Kurtarma bölümü"

Dostum isminden bir şeyler anlaman lazım. "kurtarma bölümü"

Yanlış bilmiyorsam geri yükleme noktası ise silebilir ve sıkıntı çıkmaz en iyisi disk kurtarma yazıp oradan bakıp fotoğraf atarsanız daha net söyleyebilirim.

Yanlış bilmiyorsam geri yükleme noktası ise silebilir ve sıkıntı çıkmaz en iyisi disk kurtarma yazıp oradan bakıp fotoğraf atarsanız daha net söyleyebilirim.
Disk kurtarma yazın derken? Bunu yazınca windows search içinde herhangi bir sonuç alamıyorum.

Dostum isminden bir şeyler anlaman lazım. "Kurtarma bölümü"
Silmememi mi tavsiye ediyorsunuz? Fakat zaten 14GB olarak ayrılmış bir alan var 1GB lık temizlersem sorun olur mu bunu merak ediyorum temelinde.

Yapılandır bas sonra sile bas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…