Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 24 Mart 2021 #1 Sağlam Lisans sitesinde Kaspersky Internet Security programını 49 TL'ye gördüm, neden 3/1 fiyatına bilen var mı? Güvenilir mi?
Sağlam Lisans sitesinde Kaspersky Internet Security programını 49 TL'ye gördüm, neden 3/1 fiyatına bilen var mı? Güvenilir mi?
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 24 Mart 2021 #2 Kendilerinden Windows 10 Pro almıştım bir problem yaşatmadılar, güvenilir bir site. Edit: Site içerisinde zaten müşteri temsilcisi ile direkt olarak sohbet edebiliyorsun ve baya hızlılar bu konuda.
Kendilerinden Windows 10 Pro almıştım bir problem yaşatmadılar, güvenilir bir site. Edit: Site içerisinde zaten müşteri temsilcisi ile direkt olarak sohbet edebiliyorsun ve baya hızlılar bu konuda.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 24 Mart 2021 #3 Güvenilir.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #4 Güvenilir diye biliyorum. O siteden OEM lisans alanlar olmuştu Sosyal'de. Ayrıca: https://www.hepsiburada.com/kaspers...e-virus-programi-p-HBV00000JXPKJ?magaza=START Bu satıcının yorumu hiç de fena değil. Bir de ''dijitaldünyam'' diye bir satıcı da vardı Hepsiburada'da, oradan KIS 1 yıllık lisans almıştım fakat şu anda satıştan kaldırmışlar Kaspersky'ı. Lisans hala çalışıyor. NOT: Olur da Hepsiburada güvencesini tercih etmek isterseniz diye öneri yaptım.
Güvenilir diye biliyorum. O siteden OEM lisans alanlar olmuştu Sosyal'de. Ayrıca: https://www.hepsiburada.com/kaspers...e-virus-programi-p-HBV00000JXPKJ?magaza=START Bu satıcının yorumu hiç de fena değil. Bir de ''dijitaldünyam'' diye bir satıcı da vardı Hepsiburada'da, oradan KIS 1 yıllık lisans almıştım fakat şu anda satıştan kaldırmışlar Kaspersky'ı. Lisans hala çalışıyor. NOT: Olur da Hepsiburada güvencesini tercih etmek isterseniz diye öneri yaptım.
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 24 Mart 2021 #5 Evet Hepsiburada onlarda ucuza satıyor kendi sitesinden alacaktım 3/1 fiyatına geliyor buralardan almak daha mantıklı madem.
Evet Hepsiburada onlarda ucuza satıyor kendi sitesinden alacaktım 3/1 fiyatına geliyor buralardan almak daha mantıklı madem.