Sağlam lisans gerçek bir OEM lisans mı satıyor?

ED Crasher

Hectopat
Yer
Batman
Sağlam lisansta satılan OEM Windows lisansları ücretsiz mi? OEM lisans alıp internette aratan oldu mu, GitHub benzeri sitelerde aynı lisans çıkıyor mu?

Başka bir siteden Win 11 Pro lisansını 15TL fiyatla almıştım.
Şu anda çalışıyor.

Hocam çalışıp çalışmadığını değil ücretsiz olup olmadığını soruyorum.
OEM lisans bilgisayar aldığında freedos almadıysanız size ücretsiz verilir fakat sağlamlisansta bu lisanslar ücretlidir.

OEM lisans bilgisayar aldığında freedos almadıysanız size ücretsiz verilir fakat sağlamlisansta bu lisanslar ücretlidir.
Hocam demek istediğimi anlamadınız sanırım.
Bazı lisans satan siteler internette ücretsiz olarak bulunan her cihazda çalışan OEM lisansları satabiliyor.
Sağlam lisansta da bu durum var mı onu soruyorum.

Hocam demek istediğimi anlamadınız sanırım.
Bazı lisans satan siteler internette ücretsiz olarak bulunan her cihazda çalışan OEM lisansları satabiliyor.
Sağlam lisansta da bu durum var mı onu soruyorum.
Hayır sağlamlisansta her cihazda çalışanlar satılmıyor diye biliyorum.

Benim 15TL diye bahsettiğim tarzdan ucuz olanlar o tip oluyor genelde.

Free paylasılan aynı Home OEM ile 6 PC,
Aynı Home Retail ile 14 PC etkinleştirdik. Hala daha aktif(etkinleştirme acık)
Pro keyler kolay dusmez, dussede cabuk blacklist olur. İş ve kurumsallıktan dolayı.
Home keyler cabuk bloke olmaz. Şu an da 300 civarı Retail key var piyasada.
Satıcılar Pro oem/retail girdirmeden once Pro "MAK" veriyor, etkinleştirdikten sonra "blacklist olsa bile oem/retail key girsende etkinleştiriyor." (4 PC de denedik, sorunsuz retail/oem yaptı)
Yeni PC olmadıgı için 3 aydır deneyimleyemedim, hala bu metot calısıyor mu diye.
@wrt49, pro veya home key aldıgınız zaman muhtemelen farkı PC'lerde de etkinleştirme yapar.
Key girince aldıgınız hata kodu sonu:
08/20: key aktif, etkinleştirilir.
03/60: key blacklist, etkinleştirilemez.
Tamamen Microsoft'un keyi kilitlemesine baglı, kilitleyene kadar farklı PCleri etkinleştirebiliyorsunuz.
Diger formatlarda key girmesenizde zaten oto etkinleştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…