Selamlar yakında lisansın süresi dolacak. Ben de yeni bir lisan almak istiyorum. N11, Hepsiburada gibi sitelerde çok pahalıya satılıyor. İnternetten bunu buldum ama site hakkında hiçbir fikrim yok Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans bu site güvenilir midir yoksa daha ucuza daha iyi siteler var mıdır?
Windows 10 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.
Selamlar yakında lisansın süresi dolacak. Ben de yeni bir lisan almak istiyorum. N11, Hepsiburada gibi sitelerde çok pahalıya satılıyor. İnternetten bunu buldum ama site hakkında hiçbir fikrim yok Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans bu site güvenilir midir yoksa daha ucuza daha iyi siteler var mıdır?
Key cracktir? Windows lisansı işte alıyorsun sonra Windows ayarlarından giriyorsun ve aktifleştiriliyor. Bunun cracklik bir durumu yok. Ben yaklaşık 1 yıl önce en ucuz hangisi ise onu satın almıştım ve hala kullanıyorum.
Windows 10 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.
Güvenilir mi arıyorsun ucuz mu? İkisi bir arada olmaz. Güvenilir istersen direkt Microsoft'un sitesinden almalısın. Ucuz istersen de herhangi bir siteden alacağın OEM key işini görür.
Boşa para harcamanızı istemem. Yukarıda attığım linkten 2 Euro'ya bence alın ve kullanın... Büyük ihtimalle bir sorun yaşamayacaksınız.
Diğer siteden alacağınız 80₺ olandan bir farkının olacağını hiç sanmıyorum.
@sucuklu baklava Ek olarak, bu tür ürün anahtarları haricinde MAK (Multiple Activation Key) dediğimiz bir tür de var. Bu tür anahtarları internette ücretsiz olarak bulabilirsiniz. OEM ibaresi olmayan satışlardaki anahtarlar MAK da olabiliyor.