Sağlam Lisans'ın verdiği Windows imajıyla sorun yaşamak

Sefer18

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
XPG 3200MHz DDR4 16GB Tek Modül
SSD veya HDD modeli
Kingston 500GB m2, Gigabyte 240GB sata ssd, WD 2TB
Ekran kartı
Gigabyte RX570 4GB
Anakart
MSI Pro H610M-E
İşlemci
Intel I3 12100F
Herkese iyi Sosyaller dilerim.

Şimdiye kadar Sağlam Lisans'tan 4-5 tane ürün satın aldım. Hepsinden de memnun kaldım.

10 Eylül günü Windows 10 Enterprise 2021 LTSC ürün anahtarı satın aldım. Microsoft'tan Windows 10 Enterprise 2021 LTSC sürümünün imajını indirdim ve kurulumu yaptım. Ürün anahtarı mail ile gelince etkinleştirmek istedim ancak sistem ürün anahtarını kabul etmedi. Ben de SaglamLisans.com sitesi destek bölümüne yazdım. Destek bölümündeki kişi benden bazı ekran görüntüleri istedi ve yanlış Windows 10 sürümünü kullandığımı söyledi ve bana OneDrive linki ile Windows 10 imajı attı. Ben de bu imajın orijinal olup olmadığını sordum ancak soruma yanıt vermek yerine bu imaj ile kurulum yapabilirsiniz dedi. İmajı kurup göz atmak istedim. Kurulumu yaptım ve ekran kartı, ses sürücüsü gibi tüm sürücülerimi kurdum. Sorun gözükmüyordu. Daha sonra sistemi etkinleştirmek istedim. Verdikleri anahtarı girdiğimde sistem etkinleştirildi. Ancak etkinleştirmeyi yaptıktan sonra fare takılmaya başladı ve çok geçmeden sistem mavi ekran verdi. Sistemi yeniden başlattım ve 3-4 dakika sürmeden tekrar mavi ekran hatası aldım. Girdiğim uygulamalar kapanıyor ve fare aşırı şekilde takılıyordu. Halletmem gereken bazı işler olduğu için zorlamadım. Orijinal Windows 10 imajı ile kurulum yaptım.

20230911_193314.jpg

Bu sorunları yaşadıktan sonra tekrardan desteğe yazmadım çünkü gerçekten sinirlenmiştim. Destekle tüm yazışmalarımın kaydı olmasa da attıkları linkin de bulunduğu bir kayıt elimde mevcut. Sizce bu olayın devamında neler yapmalıyım. Okuyan herkese teşekkür ederim.

Sağlam Lisans'dan Windows 10 Pro almıştım ve şuana kadar sorun olmadı.

Desteğe yazmaya devam edin bence, fiyatına baktım da 200₺ vermişsiniz, az değil sonuçta.

1694951257800.png

Yolladıkları şeyi kurduğunuzda doğru sürüm olduğu görünüyor muydu?

Sağlam Lisans'dan Windows 10 Pro almıştım ve şuana kadar sorun olmadı.

Desteğe yazmaya devam edin bence, fiyatına baktım da 200₺ vermişsiniz, az değil sonuçta.

Eki Görüntüle 1947069
Yolladıkları şeyi kurduğunuzda doğru sürüm olduğu görünüyor muydu?

Merhaba hocam. Öncesinde aldığım Windows 11 pro, 10 pro gibi sürümlerden ben de çok memnunum.
Onlarla iletişime geçmek istemiyorum, sahte imaj gönderen bir firma başka şeyler de yapabilir. Sürüm kontrolü yaptığımda onların gönderdiğiyle benim bir önceki yüklediğim aynı gözüküyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı