Çözüldü Sağlam Oyun'dan alınan hikayeli oyunlarda save alınıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Darkmator

Yoctopat
Daha fazla  
Sağlam Oyun'dan Sağlam Pass alacağım hikayeli oyunlar oynamak için ama bu aldığım oyunlarda save alıp kaydedip kaldığım yerden devam edebiliyor muyum? Cevaplarsanız sevinirim.

Çözüm
Alınıyor hocam yaklaşık 8 ay kullandım bitirmediğim oyun kalmadı neredeyse hep yeni oyunlar ekleniyor oyunlarda save alıyor multiplayer olsun olmasın sorunsuz oynayabiliyorsunuz başkaları da oyunda olsa bile.
Sağlam Oyun'dan sağlam Pass alacağım hikayeli oyunlar oynamak için ama bu aldığım oyunlarda save alıp kaydedip kaldığım yerden devam edebiliyor muyum? Cevaplarsanız sevinirim.

İlk defa duydum bu dediğinizi. Sitelerinde deneme sürümü olduğundan bahsetmişler, alıp deneyin isterseniz.

bende yeni buldum güvenilir olduğundan bahsetmişler ama save olayından hiçbir yerde konuşmamışlar

Alınıyor hocam yaklaşık 8 ay kullandım bitirmediğim oyun kalmadı neredeyse hep yeni oyunlar ekleniyor oyunlarda save alıyor multiplayer olsun olmasın sorunsuz oynayabiliyorsunuz başkaları da oyunda olsa bile.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…