7 735998 Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 492 20 Aralık 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, tarım işiyle uğraşıyorum. Bıçaklarım eskidi bu yüzden yeni bir bıçak lazım. Sustalı, italyan veya kelebek önerebilirsiniz (sağlam ve keskin olmalı). Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, tarım işiyle uğraşıyorum. Bıçaklarım eskidi bu yüzden yeni bir bıçak lazım. Sustalı, italyan veya kelebek önerebilirsiniz (sağlam ve keskin olmalı). Önerilerinizi bekliyorum.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #2 Tarım ve kelebek ?
Louis gabbana Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 201 20 Aralık 2023 #3 İnternette çok bulamadım bende zamanında. Ama model olarak stiletto çok hoş.
7 735998 Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 492 20 Aralık 2023 #4 Evet tarım ve kelebek yan yana olamaz mı yazın ceviz ağaçlarına aşı yapacağım WildArw dedi: Tarım ve kelebek? Genişletmek için tıkla... Önerin yok mu? Louis gabbana dedi: İnternette çok bulamadım bende zamanında. Ama model olarak stiletto çok hoş. Genişletmek için tıkla... Peki keskin mi link atar mısın? Son düzenleme: 20 Aralık 2023
Evet tarım ve kelebek yan yana olamaz mı yazın ceviz ağaçlarına aşı yapacağım WildArw dedi: Tarım ve kelebek? Genişletmek için tıkla... Önerin yok mu? Louis gabbana dedi: İnternette çok bulamadım bende zamanında. Ama model olarak stiletto çok hoş. Genişletmek için tıkla... Peki keskin mi link atar mısın?
Louis gabbana Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 201 20 Aralık 2023 #5 735998 dedi: Evet tarım ve kelebek yan yana olamaz mı yazın ceviz ağaçlarına aşı yapacağım Önerin yok mu? Peki keskin mi link atar mısın? Genişletmek için tıkla... genelde stiletto bıçak keskinlik üzerine değildir saplama üzerinedir (başlığı görmemişim pardon)
735998 dedi: Evet tarım ve kelebek yan yana olamaz mı yazın ceviz ağaçlarına aşı yapacağım Önerin yok mu? Peki keskin mi link atar mısın? Genişletmek için tıkla... genelde stiletto bıçak keskinlik üzerine değildir saplama üzerinedir (başlığı görmemişim pardon)
7 735998 Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 492 20 Aralık 2023 #6 Louis gabbana dedi: Genelde stiletto bıçak keskinlik üzerine değildir saplama üzerinedir (başlığı görmemişim pardon) Genişletmek için tıkla... Her ikisinde yarayan bir bıçak olsun o zaman.
Louis gabbana dedi: Genelde stiletto bıçak keskinlik üzerine değildir saplama üzerinedir (başlığı görmemişim pardon) Genişletmek için tıkla... Her ikisinde yarayan bir bıçak olsun o zaman.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #7 735998 dedi: Evet tarım ve kelebek yan yana olamaz mı yazın ceviz ağaçlarına aşı yapacağım Önerin yok mu? Peki keskin mi link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Ceviz ağacı dediğin umarım kavgalı oldugun çocuklar degildir.
735998 dedi: Evet tarım ve kelebek yan yana olamaz mı yazın ceviz ağaçlarına aşı yapacağım Önerin yok mu? Peki keskin mi link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Ceviz ağacı dediğin umarım kavgalı oldugun çocuklar degildir.