Saglamindir.info nedir?

tisortea7

Hectopat
Benim bir arkadaşım bana sagglamindir. İnfo diye bir yer attı. Kaspersky diye bir antivirüsüm var. İndirme engellendi dedi. Otomatik olarak bir şey indiriyordu. Saggam indir neymiş bakalım diye araştırınca arkadaşımın bana orijinal web sitesini atmadığını anladım. IP adresim karşı tarafa geçmiş midir? Kaspersky antivirüsüm var. İndirmeyi engelledi. Ki ben bir şey indirmiyordum. Ben bu siteyi bilmiyordum bile.

Son düzenleme:
IP adresinizden en fazla adresinizi bulurlar o da tam adres değil. Otomatik indirme yapması için site ayarlanmıştır size virüs sokmak için o da engellenmiş. Kafaya takılacak bir şey yok ortada.

İp adresi ile aşırı bir şey yapamaz karşı tarafın üstün becerileri veya bilgisi olması lazım yapmak için.Tarama yap virüs girmiş mi diye bence eğer temiz derse sorun yok.

Eğer indirilen şeyi açmadıysanız bir sorun oluşmaz, içiniz rahat olsun.

Orijinal sitesi saglamındirnet'tir eğer kapanmadıysa. Korsan oyun indirme sitesi. Güvenilir ama korsana forumca karşıyız. IP adresinizi almışlardır ama bir şey yapamazlar ve yapmazlar.

Orijinal sitesi saglamındirnet'tir eğer kapanmadıysa. Korsan oyun indirme sitesi. Güvenilir ama korsana forumca karşıyız. IP adresinizi almışlardır ama bir şey yapamazlar ve yapmazlar.
Korsana zaten güven olmaz. Haberim olsa zaten girmezdim web siteye. Teşekkürler.

Korsana zaten güven olmaz. Haberim olsa zaten girmezdim web siteye. Teşekkürler.

Ben zamanında indirip oynuyordum ama küçüktüm. Virüs girmiştir belki ama hatırlamıyorum cahildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…