erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.471 Çözümler 23 Yer Tottenham 29 Nisan 2021 #11 The Towande dedi: Tamda düşündüğüm linki attınız. Bunu tavsiye etmem hocam. Retail ya da OEM değil. Tek kullanımlık bu format atana kadar kullanabilirsiniz yani. Retail için: Windows 10 Pro Retail Key Satın Al | SaglamLisans bunu satın almalısınız. OEM istiyorsanız da: Win 10 Retail - SaglamLisans www.saglamlisans.com Tavsiyem Retail almanızdır. Format sonrası defalarca kullanılabilir çünkü Microsoft hesabınızda etkinleştiriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim o zaman retail alayım bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
The Towande dedi: Tamda düşündüğüm linki attınız. Bunu tavsiye etmem hocam. Retail ya da OEM değil. Tek kullanımlık bu format atana kadar kullanabilirsiniz yani. Retail için: Windows 10 Pro Retail Key Satın Al | SaglamLisans bunu satın almalısınız. OEM istiyorsanız da: Win 10 Retail - SaglamLisans www.saglamlisans.com Tavsiyem Retail almanızdır. Format sonrası defalarca kullanılabilir çünkü Microsoft hesabınızda etkinleştiriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim o zaman retail alayım bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
The Towande Kilopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #12 erenspurs dedi: Anladım teşekkür ederim o zaman retail alayım bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Yakın zamanda bununla alakalı key alırken dikkat edilmesi gerekenler tarzı ufak bir rehber hazırlamayı düşünüyorum.
erenspurs dedi: Anladım teşekkür ederim o zaman retail alayım bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Yakın zamanda bununla alakalı key alırken dikkat edilmesi gerekenler tarzı ufak bir rehber hazırlamayı düşünüyorum.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.471 Çözümler 23 Yer Tottenham 29 Nisan 2021 #13 The Towande dedi: Rica ederim. Yakın zamanda bununla alakalı key alırken dikkat edilmesi gerekenler tarzı ufak bir rehber hazırlamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi olur bence çok karışık bir durum var ortada. Son düzenleme: 29 Nisan 2021
The Towande dedi: Rica ederim. Yakın zamanda bununla alakalı key alırken dikkat edilmesi gerekenler tarzı ufak bir rehber hazırlamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi olur bence çok karışık bir durum var ortada.