Coze Decapat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #1 Sağlamlisansdan Adobe Premiere Pro almayı planlıyorum sizce güvenilir midir bana pek güvenilir gelmedi ama alan vardır muhakkak bir sorayım dedim.
Sağlamlisansdan Adobe Premiere Pro almayı planlıyorum sizce güvenilir midir bana pek güvenilir gelmedi ama alan vardır muhakkak bir sorayım dedim.
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 14 Temmuz 2021 #2 Evet arkadaşıma oradan lisans aldırttım gayet güvenilir. Artı 2 Eksi
Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.766 Çözümler 4 14 Temmuz 2021 #3 Sağlam Lisans - Şikayetvar Sağlam Lisans şikayet, iletişim, Sağlam Lisans yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Sağlam Lisans için yazılan tüm şikayet ve kull... www.sikayetvar.com Güvenilir gibi duruyor. Artı 0 Eksi
Sağlam Lisans - Şikayetvar Sağlam Lisans şikayet, iletişim, Sağlam Lisans yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Sağlam Lisans için yazılan tüm şikayet ve kull... www.sikayetvar.com Güvenilir gibi duruyor.
KS KS Coze Decapat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #4 Xtron dedi: Evet arkadaşıma oradan lisans aldırttım gayet güvenilir. Genişletmek için tıkla... Peki lisans Retail key olarakmı geldi yoksa Mak keymi? Artı 0 Eksi
Xtron dedi: Evet arkadaşıma oradan lisans aldırttım gayet güvenilir. Genişletmek için tıkla... Peki lisans Retail key olarakmı geldi yoksa Mak keymi?
JoeBlackk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.646 Çözümler 23 14 Temmuz 2021 #5 Ben win10 keyi aldim retail olarak geldi. Artı 0 Eksi
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 14 Temmuz 2021 #6 Coze dedi: Peki lisans Retail key olarakmı geldi yoksa Mak keymi? Genişletmek için tıkla... Retail Artı 0 Eksi
KS KS Coze Decapat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #7 Tamamdır hocam peki normal kartla alışveriş yapmamda bir sakınca var mı yoksa sanal kartlamı yapayım. Artı 0 Eksi
Tamamdır hocam peki normal kartla alışveriş yapmamda bir sakınca var mı yoksa sanal kartlamı yapayım.
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 14 Temmuz 2021 #8 Coze dedi: Tamamdır hocam peki normal kartla alışveriş yapmamda bir sakınca var mı yoksa sanal kartlamı yapayım. Genişletmek için tıkla... Hayır sakınca yoktur Artı 0 Eksi
Coze dedi: Tamamdır hocam peki normal kartla alışveriş yapmamda bir sakınca var mı yoksa sanal kartlamı yapayım. Genişletmek için tıkla... Hayır sakınca yoktur
M maxbil Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #9 Coze dedi: Tamamdır hocam peki normal kartla alışveriş yapmamda bir sakınca var mı yoksa sanal kartlamı yapayım. Genişletmek için tıkla... Bence internet üzerinden yapacağın işlemlerde sanal kart kullan, en azından biraz daha güvenli olur. Artı 0 Eksi
Coze dedi: Tamamdır hocam peki normal kartla alışveriş yapmamda bir sakınca var mı yoksa sanal kartlamı yapayım. Genişletmek için tıkla... Bence internet üzerinden yapacağın işlemlerde sanal kart kullan, en azından biraz daha güvenli olur.
KS KS Coze Decapat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #10 Tamamdır o zaman herkese cevapları için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi