Hydra2234 Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #1 Önceden açılmış konulara vs. baktım güvenilir deniyor fakat binlerce liralık oyunları ucuza satıyor üstüne indirim var garip geldi. Fiyat 50 TL değil biliyorum ama halen ucuza geliyor site bu. Oyun Satın Al | Türkiye'nin En Ucuz Oyun Sitesi Sağlam Lisans Türkiye'nin en ucuz oyun sitesinden oyun satın al hemen oynamaya başla. Tüm Steam PC oyunları sadece 49.90 TL. www.saglamlisans.com Beni aydınlatırsanız sevinirim.
Önceden açılmış konulara vs. baktım güvenilir deniyor fakat binlerce liralık oyunları ucuza satıyor üstüne indirim var garip geldi. Fiyat 50 TL değil biliyorum ama halen ucuza geliyor site bu. Oyun Satın Al | Türkiye'nin En Ucuz Oyun Sitesi Sağlam Lisans Türkiye'nin en ucuz oyun sitesinden oyun satın al hemen oynamaya başla. Tüm Steam PC oyunları sadece 49.90 TL. www.saglamlisans.com Beni aydınlatırsanız sevinirim.
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.551 Makaleler 4 Çözümler 53 29 Temmuz 2025 #2 Oyunu 1500 TL alıyor ve o hesabı yüzlerce kişiye 50 TL satıyor. Hesabı offline yaptığın için de tüm satın alanlar sorunsuz giriş yapıp oynayabiliyor
Oyunu 1500 TL alıyor ve o hesabı yüzlerce kişiye 50 TL satıyor. Hesabı offline yaptığın için de tüm satın alanlar sorunsuz giriş yapıp oynayabiliyor
Hydra2234 Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #3 Sağ olun anladım hocam. Peki Steam key almak için güvenilir bildiğiniz bir site var mı?
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.551 Makaleler 4 Çözümler 53 29 Temmuz 2025 #4 Hydra2234 dedi: Sağ olun anladım hocam. Peki Steam key almak için güvenilir bildiğiniz bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Buradan alabilirsin. Türkiye'nin En Büyük Oyuncu Pazarı | GameSatış Türkiyenin Oyuncu Pazarı: Goldbar, Skin, Elmas, Epin ve Daha Fazlası! Sevdiğin oyunu ucuza satın al ya da Hesabını güvenle sat. Hemen keşfet! www.gamesatis.com
Hydra2234 dedi: Sağ olun anladım hocam. Peki Steam key almak için güvenilir bildiğiniz bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Buradan alabilirsin. Türkiye'nin En Büyük Oyuncu Pazarı | GameSatış Türkiyenin Oyuncu Pazarı: Goldbar, Skin, Elmas, Epin ve Daha Fazlası! Sevdiğin oyunu ucuza satın al ya da Hesabını güvenle sat. Hemen keşfet! www.gamesatis.com
K KyperZ Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 293 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-12100f RX6600 H610M K-D4 8x2 Ram WD SN570 Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #5 Oyunu bilmiyorum ama Office 2021 almıştım mail olarak kod gelmişti herhangi bir sıkıntı yaşamadım.