Hocam güvenilir site ben oradan aldım 2-3 aydır kullanıyorum ayrıca Windows 11 keyine o kadar para vermektense Windows 10 key almak daha mantıklı hem ucuz hem o da açıyor.
Kesinlikle Amazondan almanı öneririm 7 tlye aldım,keyi girdiğimde Windows, Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisansla etkinleştirilmiştir yazısı çıktı yani başka cihazlarda sadece Microsoft hesabımı girerek etkinleştirme yapabilirim.Şans işi bu tür şeyler sanırım.
PttAVM'den Windows 8.1 Pro lisansı almıştım bir satıcıdan. Yılbaşından sonra bir baktım lisans geçersiz. Ya benden sonra birine daha aynı lisansı mı sattı yoksa başka bir şey mi oldu bilmiyorum. 2 ay bile kullanamadım. Eğer 20-30 lirayı aşmayan bir şeyse risk alıp alınabilir ama 100 lira veya üstüyse bence riske girilmez.
Benim sorun şuymuş : Anakartım bozulduğu için yeni anakart almıştım. Donanımsal değişikliklerde ürün anahtarının geçerli olmayacağını bilmiyordum. Sorun siteden ziyade benden kaynaklanmış.
Benim sorun şuymuş : Anakartım bozulduğu için yeni anakart almıştım. Donanımsal değişikliklerde ürün anahtarının geçerli olmayacağını bilmiyordum. Sorun siteden ziyade benden kaynaklanmış.