saglamlisans.com güvenli mi?

Selamlar burada Windows 11 Pro OEM lisans key satılıyor, site güvenilir mi, alınır mı, sorun çıkar mı bilmiyorum, fikirleriniz nedir?

Hocam güvenilir site ben oradan aldım 2-3 aydır kullanıyorum ayrıca Windows 11 keyine o kadar para vermektense Windows 10 key almak daha mantıklı hem ucuz hem o da açıyor.

Kesinlikle Amazondan almanı öneririm 7 tlye aldım,keyi girdiğimde Windows, Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisansla etkinleştirilmiştir yazısı çıktı yani başka cihazlarda sadece Microsoft hesabımı girerek etkinleştirme yapabilirim.Şans işi bu tür şeyler sanırım.

Dosya Ekleri

• 20220112_143602.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 56
Hocam ben de aynı sizin gibi epttavm.den aldım, yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım, 34 TLye almıştım.

Hocam ben de aynı sizin gibi epttavm.den aldım, yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım, 34 TLye almıştım.
Benim sorun şuymuş : Anakartım bozulduğu için yeni anakart almıştım. Donanımsal değişikliklerde ürün anahtarının geçerli olmayacağını bilmiyordum. Sorun siteden ziyade benden kaynaklanmış.

Evet hocam doğrudur, çünkü lisans anakarta işleniyor orijinal olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…