SağlamLisans.Com NBA 2K25 alınır mı?

Questerx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Merak ettiğim konu şunlar;

1.ayrı bir Steam hesabından mı oyunu çalıştıracağım? Bunun için şifreyi değiştirmem gerekiyor mu ve güvenilir bir site mi?

2.NBA 2K25'te Online giriyor mu? Oluşturduğumuz karakterlerle blacktop modunu açmak istiyorum alma sebebim zaten kuzenimle blacktop atmak 1V1.

Bunlar ne durumda?
Eğer olmuyorsa alternatif öneriniz var mı?

Alacağınız hesap muhtemelen paylaşımlı hesap.
  • Evet, size o oyunun olduğu Steam hesabı iletecekler. Daha önce siteyi kullanmadığımdan bilemiyorum da paylaşımlı hesapların şifresini değiştiremezsiniz.
  • Online giremezsiniz. Hesaba birden fazla kişi girdiği için giremiyorsunuz. Online girdiğiniz fark edilirse de hesap sahibi, hesabı geri çekebiliyor.
Kaç TL?

50 TL'lik olandan mı bahsediyorsun.

50 TL'lik olandan mı bahsediyorsun.
Hayır tek oyun NBA 2K25 Süresiz olan.

Peki ya Blacktop açılır mı ? hiç denemedim ve nasıl çalıştığını bilmiyorum, sokak tarzı modları her zaman sevmişimdir. Ek olarak kendi karakterimle girmek istiyorum.

@Questerx, hesap tek size satılıyorsa hesap olarak verilir ve Online girebilirsiniz ancak o hesapların tek kişiye satıldığını, açıkçası düşünmüyorum.
Steam'den almak daha mantıklı o zaman. Benim hoşuma gitmeyen şey şu başarım kısmı orası rahatsız ediyor beni çünkü offline oyuncuyum maksimum kuzenle girmeyi tercih ederim.

O da hesap olarak veriliyor diye biliyorum. Aralarındaki fark 50 TL'lik 1 ay gibi bir süreyle sende 1 ay sonunda hesaptan atıyor seni tek ürün olan sınırsız sende olması lazım ama yine bir güvencesi yok bence sonuçta o hesabı senin dışında bir sürü kişi kullanacak ve Online olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…