Evet, size o oyunun olduğu Steam hesabı iletecekler. Daha önce siteyi kullanmadığımdan bilemiyorum da paylaşımlı hesapların şifresini değiştiremezsiniz.
Online giremezsiniz. Hesaba birden fazla kişi girdiği için giremiyorsunuz. Online girdiğiniz fark edilirse de hesap sahibi, hesabı geri çekebiliyor.
Evet, size o oyunun olduğu Steam hesabı iletecekler. Daha önce siteyi kullanmadığımdan bilemiyorum da paylaşımlı hesapların şifresini değiştiremezsiniz.
Online giremezsiniz. Hesaba birden fazla kişi girdiği için giremiyorsunuz. Online girdiğiniz fark edilirse de hesap sahibi, hesabı geri çekebiliyor.
Peki ya Blacktop açılır mı ? hiç denemedim ve nasıl çalıştığını bilmiyorum, sokak tarzı modları her zaman sevmişimdir. Ek olarak kendi karakterimle girmek istiyorum.
Evet büyük ihtimalle öyle. Paylaşımlı hesaplarda Online yok. Hesabı senin dışında onlarca yüzlerce kişi kullanıyor bu yüzden Cloud saving ve remote Control kapatmalısın. Oyuna çevrimdışı modda girmelisin. @Questerx
Steam'den almak daha mantıklı o zaman. Benim hoşuma gitmeyen şey şu başarım kısmı orası rahatsız ediyor beni çünkü offline oyuncuyum maksimum kuzenle girmeyi tercih ederim.
Peki ya blacktop açılır mı? Hiç denemedim ve nasıl çalıştığını bilmiyorum, sokak tarzı modları her zaman sevmişimdir. Ek olarak kendi karakterimle girmek istiyorum.
O da hesap olarak veriliyor diye biliyorum. Aralarındaki fark 50 TL'lik 1 ay gibi bir süreyle sende 1 ay sonunda hesaptan atıyor seni tek ürün olan sınırsız sende olması lazım ama yine bir güvencesi yok bence sonuçta o hesabı senin dışında bir sürü kişi kullanacak ve Online olmayacak.