Saglamlisans.com'dan Windows 10 alınır mı?

469826

Hectopat
Makaleler
16

Şu linkten almakta bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Normal orijinal almış gibi kod veriyorlar kodu giriyoruz, dosya indirip kurma falan yok doğru mu anladım? Eğer öyleyse almayacağım çünkü. 2000 liralık lisanslardan farkı nedir bunun?

Şu linkten almakta bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Normal orijinal almış gibi kod veriyorlar kodu giriyoruz, dosya indirip kurma falan yok doğru mu anladım? Eğer öyleyse almayacağım çünkü. 2000 liralık lisanslardan farkı nedir bunun?
Aynı siteden aldım 6/7 ay oldu sorun çıkmadı henüz.

Eğer zaten yüklüyse orjinal lisans oluyor, Windows 10 Pro yok ise indirmeniz gerekir.

Ben buradan bir sürü lisans aldım, sıkıntı çıkmadı. 2 yıldır buradaki lisansı kullanıyorum. Onlardan farkı ne derseniz, OEM lisanslar hocam. Aldığınız laptopun içinde gelen Windows gibi. Tamamen Microsoft onaylı keyler.

Alınır bizzat kullandım.

Sıkıntı çıkma olasılığı düşük. Evet, normal orijinal almışsın gibi lisans kodu veriyorlar ve sen giriyorsun. Dosya indirme yok. 2000 TL lisanslar gerçek orijinal lisans ama bunların birçoğu korsan, çalıntı, sızıntı gibi lisanslar olabiliyor. Aslında bu ucuza satılan lisansların Microsoft gerçek olmadığını söyledi. Sadece para verdiniz diye içiniz rahatlıyor. KMSpico gibi şeylerden daha iyidir, en azından malum şartlara göre ucuza lisans almanız daha sağlıklı olacaktır.

Retail alınmaz, aynı keye sahip biri başka bir cihaza girebilir. OEM daha sağlam.
Ben retail aldım bu siteden o keyler zaten retail key olmuyor diğer ucuz satan yerler yapıyor onu gerçekten Retail key ise anakart değişimi sonrası da kullanılıyor ve key aldıktan sonra komple sistem değiştirdim yeni sistemde de kullanıyorum.

Ben retail aldım bu siteden o keyler zaten retail key olmuyor diğer ucuz satan yerler yapıyor onu gerçekten Retail key ise anakart değişimi sonrası da kullanılıyor ve key aldıktan sonra komple sistem değiştirdim yeni sistemde de kullanıyorum.
Tamam işte problem o, keyi bir yerden alıyoruz. Bu keylerin başkasına satılmayacağının garantisi yok, o yüzden gömülü olması daha iyi. 50 liraya yeni lisans almak daha mantıklı yeni sisteme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı