MertEfeSarıtaş Megapat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 318 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2020 #1 Ürün bu, arkadaşın bilgisayarına Windows 10 kuracağım ve lisans lazım. Buradan alırsam güvenli midir?
Ürün bu, arkadaşın bilgisayarına Windows 10 kuracağım ve lisans lazım. Buradan alırsam güvenli midir?
Çözüm Freudel 6 Temmuz 2020 WİN 10 PRO 32&64 BİT KEY+ ORJİNAL LİSANS ANAHTARI +[2020] YENİ SÜRÜM++** Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Buradan alabilirsin ben sorun yaşamadım.
WİN 10 PRO 32&64 BİT KEY+ ORJİNAL LİSANS ANAHTARI +[2020] YENİ SÜRÜM++** Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Buradan alabilirsin ben sorun yaşamadım.
Mc_Neyzen Centipat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 161 Çözümler 1 6 Temmuz 2020 #2 MertEfeSarıtaş dedi: Ürün bu, arkadaşın bilgisayarına Windows 10 kuracağım ve lisans lazım. Buradan alırsam güvenli midir? Genişletmek için tıkla... N11'den 15 TL'ye almıştım sorun çıkmadı hatta yapamadım adam PC'ye bağlanıp halletmişti. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
MertEfeSarıtaş dedi: Ürün bu, arkadaşın bilgisayarına Windows 10 kuracağım ve lisans lazım. Buradan alırsam güvenli midir? Genişletmek için tıkla... N11'den 15 TL'ye almıştım sorun çıkmadı hatta yapamadım adam PC'ye bağlanıp halletmişti.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 6 Temmuz 2020 #3 Bu lisans MAK Key OEM olanını alman gerek. Artı 0 Eksi
redcenter Kilopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Temmuz 2020 #4 Megaton dedi: Bu lisans MAK Key OEM olanını alman gerek. Genişletmek için tıkla... Neden OEM olması gerekiyor? Bilgi verir misin, pek bilgim yok lisans türleri konusunda. Artı 0 Eksi
Megaton dedi: Bu lisans MAK Key OEM olanını alman gerek. Genişletmek için tıkla... Neden OEM olması gerekiyor? Bilgi verir misin, pek bilgim yok lisans türleri konusunda.
Freudel Kilopat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Laboratuvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Moleküler Biyoloji ve Genetik 6 Temmuz 2020 #5 WİN 10 PRO 32&64 BİT KEY+ ORJİNAL LİSANS ANAHTARI +[2020] YENİ SÜRÜM++** Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Buradan alabilirsin ben sorun yaşamadım. Artı 0 Eksi Çözüm
WİN 10 PRO 32&64 BİT KEY+ ORJİNAL LİSANS ANAHTARI +[2020] YENİ SÜRÜM++** Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Buradan alabilirsin ben sorun yaşamadım.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 6 Temmuz 2020 #6 redcenter dedi: Neden OEM olması gerekiyor? Bilgi verir misin, pek bilgim yok lisans türleri konusunda. Genişletmek için tıkla... MAK Key'ler birçok PC'de çalışıyor toplu olarak düşünebilirsin eğer o sayı aşılırsa o Key'ler Windows tarafından banlanıyor ama OEM Key'ler tek PC'de çalışır sorun yaşamazsın. Artı 0 Eksi
redcenter dedi: Neden OEM olması gerekiyor? Bilgi verir misin, pek bilgim yok lisans türleri konusunda. Genişletmek için tıkla... MAK Key'ler birçok PC'de çalışıyor toplu olarak düşünebilirsin eğer o sayı aşılırsa o Key'ler Windows tarafından banlanıyor ama OEM Key'ler tek PC'de çalışır sorun yaşamazsın.