Saglamlisans güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Leca
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.178

Leca

Hectopat
İşletim sistemim için key almak istiyorum birkaç siteye baktım sağlamlisans gözüme çarptı. Bu site güvenilir mi arkadaşlar? Önerebiliceğiniz siteler varsa lütfen belirtin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemim için key almak istiyorum birkaç siteye baktım sağlamlisans gözüme çarptı. Bu site güvenilir mi arkadaşlar? Önerebiliceğiniz siteler varsa lütfen belirtin.

Forumda saglamlisans kötüdür diyen görmedim.

Ordan win10 pro aldım 3 aydır kullanıyorum, henüz patlamadı😅. Ama şunu farkettim, bize verdikleri keyler bir işyeri/okul keyleri ve formatladığın zaman kayboluyor. Ayrıca bilgisayar üzerinden de keyi bulamıyorsun

Oradan Windows 10 Pro aldım 3 aydır kullanıyorum, henüz patlamadı😅. Ama şunu fark ettim, bize verdikleri keyler bir işyeri/okul keyleri ve formatladığın zaman kayboluyor. Ayrıca bilgisayar üzerinden de keyi bulamıyorsun.

Retail keyler Microsoft hesabınıza kaydediliyor.

Ordan win10 pro aldım 3 aydır kullanıyorum, henüz patlamadı😅. Ama şunu farkettim, bize verdikleri keyler bir işyeri/okul keyleri ve formatladığın zaman kayboluyor. Ayrıca bilgisayar üzerinden de keyi bulamıyorsun
Sanırım bahsettiğin şey retail key. Formattan sonra tekrar kodu girmen gerekiyor.
Retail keyler Microsoft hesabınıza kaydediliyor.
Ben offline hesap kullanıyorum Windows’ta. Keyi tekrar girsem aktifleşmez mi?

Sanırım bahsettiğin şey Retail key. Formattan sonra tekrar kodu girmen gerekiyor.

Ben offline hesap kullanıyorum Windows'ta. Keyi tekrar girsem aktifleşmez mi?

Aktifleşir. Ama sonrasında key e ne olur bilmiyorum. Onun için ayrı konu açın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı