İşletim sistemim için key almak istiyorum birkaç siteye baktım sağlamlisans gözüme çarptı. Bu site güvenilir mi arkadaşlar? Önerebiliceğiniz siteler varsa lütfen belirtin.
Oradan Windows 10 Pro aldım 3 aydır kullanıyorum, henüz patlamadı. Ama şunu fark ettim, bize verdikleri keyler bir işyeri/okul keyleri ve formatladığın zaman kayboluyor. Ayrıca bilgisayar üzerinden de keyi bulamıyorsun.
Sanırım bahsettiğin şey retail key. Formattan sonra tekrar kodu girmen gerekiyor.Ordan win10 pro aldım 3 aydır kullanıyorum, henüz patlamadı. Ama şunu farkettim, bize verdikleri keyler bir işyeri/okul keyleri ve formatladığın zaman kayboluyor. Ayrıca bilgisayar üzerinden de keyi bulamıyorsun
Ben offline hesap kullanıyorum Windows’ta. Keyi tekrar girsem aktifleşmez mi?Retail keyler Microsoft hesabınıza kaydediliyor.
Sanırım bahsettiğin şey Retail key. Formattan sonra tekrar kodu girmen gerekiyor.
Ben offline hesap kullanıyorum Windows'ta. Keyi tekrar girsem aktifleşmez mi?
Elinde 11 varsa neden 10 keyi aldınGeçen hafta temiz Windows 11 kurulumundan sonra Windows 10 Pro key almıştım. 10 dk içinde e mail yoluyla key i gönderdiler. Bir sorun yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.