SağlamLisans güvenilir mi?

makaron12

Yoctopat
Merhaba. İş için bir laptop alacağım ve bilgisayarımın güvenli olması çok önemli. Alacağım laptop FreeDOS ve doğal olarak OS yüklemek gerekecek. SağlamLisans'tan alınan keylerin ucuzluğu malum fakat bu keylerin uzun vadede güvenlik açığı oluşturmak gibi bir durumu var mıdır? Bütçeyi biraz daha zorlayıp W11 gömülü bir laptop almak güvenlik için daha mı doğrudur? Konu ile ilgili bilgisi olan birileri aydınlatırsa çok müteşekkir olurum. Teşekkürler.

Merhaba. İş için bir laptop alacağım ve bilgisayarımın güvenli olması çok önemli. Alacağım laptop FreeDOS ve doğal olarak OS yüklemek gerekecek. SağlamLisans'tan alınan keylerin ucuzluğu malum fakat bu keylerin uzun vadede güvenlik açığı oluşturmak gibi bir durumu var mıdır? Bütçeyi biraz daha zorlayıp W11 gömülü bir laptop almak güvenlik için daha mı doğrudur? Konu ile ilgili bilgisi olan birileri aydınlatırsa çok müteşekkir olurum. Teşekkürler.

Güvenilir ama kazık fiyat risk almamak için güvenilir yerden al.

En güvenilir lisans alma sitelerinden birisidir.
Key ne gibi güvenlik açığı oluşturabilir ki?
En kötü ihtimal windows durumu fark eder ve sağ alt köşede "Windows Aktifleştirin" uyarısı çıkar diye düşünüyorum. Yani altı üstü key. Ne yapabilir ki değil mi?

Güvenilir ama kazık fiyat risk almamak için güvenilir yerden al.
Saglamlisans.com kazık fiyatlara mı satıyor? Güvenilir yere bir örnek verebilir misiniz?

En kötü ihtimal Windows durumu fark eder ve sağ alt köşede "Windows Aktifleştirin" uyarısı çıkar diye düşünüyorum. Yani altı üstü key. Ne yapabilir ki değil mi?

Saglamlisans.com kazık fiyatlara mı satıyor? Güvenilir yere bir örnek verebilir misiniz?

Trendyol'da Windows 11 lisansı 15₺
SağlamLisans'ta 199₺
Zamanında Windows 10 +Office lisansını N11'den almıştım OEM LİSANS yeni yaygınlaşıyordu o zaman 7 yıldır Windows 10 da sorun yok.
Setup dosyalarını veya ek bir uygulamayı lisans SATAN'dan alıp kurmuyorsunuz lisans güvenlik sorunu oluşturmaz keyi başkası kullanıyorsa girdiğiniz an fark edilir. Video kaydı eşliğinde girin kodu para iadesi durumları için.

İnternette bedavaya zibil gibi key dolu özellikle Home retal, bul bir tane

En kötü ihtimal Windows durumu fark eder ve sağ alt köşede "Windows Aktifleştirin" uyarısı çıkar diye düşünüyorum. Yani altı üstü key. Ne yapabilir ki değil mi?

Ben İtemsatış'dan alıyorum oda riskli bazen çalıntı keyler satabiliyorlar bazen de kendilerini akıllı sananlar KMS sunucusu satıyorlar key diye yutturmaya çalışıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı