SağlamLisans güvenilir mi?

XXBABAPRO

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows key alacağım Microsoft'a çok pahalı SağlamLisans diye bir site buldum. Alacaktım, arkadaşım dedi birlikte 100 kişi kullanırsınız falan dedi vazgeçtim. Öyle bir şey var mı ve de SağlamLisans güvenilir mi?

Ben oradan aldığım Windows 11 Pro ile kullanıyorum PC'yi 1 yıldır falan...arkadaşım önermişti.
Bana da mis gibi.

Geçen sene PttAVM'deki rastgele bir satıcıdan 30 TL'ye almıştım anakarta işlemiş sorunsuz kullanıyorum Windows 10'u. Bir yerden alda neresi olduğunun pek bir onemi yok. Ama sorunun cevabı evet SağlamLisans güvenilir. Fiyatını hak ediyor mu orası soru işareti.

Bir şey soracağım burada çok fazla seçenek var arasındaki fark ne hangisini alayım yani.

11 Pro ya da 11 Home alabilirsiniz diğerleri farklı versiyonları iş ya da eğitim amaçlı. Ha üstteki arkadaşa katılıyorum bende 10TL'ye 20tyle alıp 1-2 yıl kullandığım oluyordu. Burayı bulmasam almaya devam edecektim maksat daha güvenli diye işte.

Windows lisanslarında bir sorun çıktığını pek duymadım ama Office lisansları çalışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…