SağlamLisans güvenilir mi?

Sağlam Oyun güvencesiyle steam üzerinden oynanmaktadır. ( Sağlam Oyun Hesabı olarak teslim edilir, Steam cd key değildir.)
Steam hesabı olarak veriliyor size ait olmuyor.

Dijital lisansta en güvenilir sitelerden birisi birazcık güvenilirlikten dolayı fiyat farkı olabilir.

Ben lisans almıştım W11 sıkıntı yaşamadım ama oyun konusunu bilmiyorum.

Online oynayamazsınız.
Hocam süresiz paketi satın almak istiyorum. Ama neden online oynayamam hesabı birden fazla kişiye mi veriyorlar? Zaten online oynamak istemiyorum da oyunun güncellemelerini vs. alabiliyorsam yeterli.

Hocam süresiz paketi satın almak istiyorum. Ama neden online oynayamam hesabı birden fazla kişiye mi veriyorlar? Zaten online oynamak istemiyorum da oyunun güncellemelerini vs. alabiliyorsam yeterli.
Tamda dediğiniz gibi yapıyorlar. Birden fazla kişi hesaba girdiği için oyunu Online olarak başlattığınızda "Yeni oturum algılandı." diye kapatıyor. Oyüzden Offline takılacaksınız.
Oyunun güncellemeleri veya indirmesi sırasında Steam asla sıkıntı çıkarmaz, sadece oynayacağınız zaman Steam'i "Çevrimdışı." moda alın.

Sağlam Lisans güvenilirdir sorun yaşamazsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Oyun bölümü için bunu izleyin sistemin nasıl çalıştığını anlarsınız zaten hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…