Evet Windows etkinleştirme işlemini yapmak için site arıyordum ve forumdakilerin önerileri ile Sağlam Lisans üzerinden OEM key aldım ve yaklaşık 2 dakika içerisinde kod geldi. Çok hızlı ve kesinlikle güvenilir. Fiyatlar da şu dönemde o kadar pahalı hissettirmiyor açıkçası. Size tavsiyem saçma sapan CMD üzerinden Windows etkinleştirme işlemi yapmamanız, bu gibi basit alternatiflerden yararlanmanız olacaktır.
Desteğe yazdığınız zaman ilgileniyorlarda. Ben Office 2016'yı etkinleştiremedim, destek ile iletişime geçtim AnyDesk ile bağlanıp kendileri etkinleştirdiler.
Desteğe yazdığınız zaman ilgileniyorlarda. Ben Office 2016'yı etkinleştiremedim, destek ile iletişime geçtim AnyDesk ile bağlanıp kendileri etkinleştirdiler.
Evet Windows etkinleştirme işlemini yapmak için site arıyordum ve forumdakilerin önerileri ile sağlam lisans üzerinden OEM key aldım ve yaklaşık 2 dakika içerisinde kod geldi. Çok hızlı ve kesinlikle güvenilir. Fiyatlar da şu dönemde o kadar pahalı hissettirmiyor açıkçası. Size tavsiyem saçma sapan CMD üzerinden Windows etkinleştirme işlemi yapmamanız, bu gibi basit alternatiflerden yararlanmanız olacaktır.