Selam. Ben Windows 10 Pro'ya SağlamLisans sitesinden OEM key alacağım site hakkında tecrübelerinizi ve en önemlisi benim Windows 10'un orijinal olmadığını biliyorum lakin crack ya da kopya olup olmadığını bilmiyorum. Bu durumda alacağım lisans sorunsuz etkinleşir mi bunu öğrenmek istiyorum, yanıtlarınızı bekliyorum.
Hocam bu tip sitelerdeki lisanslar çalışır. Çalışmayan duymadım. Ama ilki çalışmayabilir, çalışmazsa destek hatları vardır ulaşın onlara çalışan veriyorlar eninde sonunda. Bana öyle olmuştu.
Selam. Ben Windows 10 Pro'ya SağlamLisans sitesinden OEM key alacağım site hakkında tecrübelerinizi ve en önemlisi benim Windows 10'un orijinal olmadığını biliyorum lakin crack ya da kopya olup olmadığını bilmiyorum. Bu durumda alacağım lisans sorunsuz etkinleşir mi bunu öğrenmek istiyorum, yanıtlarınızı bekliyorum.
Oradan satın alıcağınız lisanslar crack veya kopya değil. "Key" diye satılan hiçbiri crack değildir, Crack tam olarak böyle işlemez.
Bu lisanslar sorunsuz ve orjinal bir Windows deneyimi sunar ama Microsoft tarafından sunulmaz bunlar. İllegal, eski veya değişik türlü türlü yollar ile Microsoft'un sattığı anahtarları elde edip, tekrar satışa koyulduğunu varsayabilirsiniz. Orjinal satıcı değil ama orjinal ürünler.
Bazıları eski Win 7 anahtarları oluyordu zamanında, hala geçerlimi o durum bilmiyorum.
Sıkıntı olmaz,
Bul bir MAK key etkinleştir. Daha sonra blacklist olus olsa da oem/retail key gir.
Olsun sana oem/retail, istersen hesaba bagla.
Satıcılarda bazen boyle yapıyor zaten
son soruma cevap olarakmı yazdınız bu arada sanırım sistemim crack lı sorun olurmu lisans anahtarı girerken birde şuan mevcut lisans anahtarı tamamı X şeklinde son dört hane dışında sanırım buda crack demek buna çözüm bulabilirmisiniz ona göre alacağım format ihtimalim duruma bağlı değişebilir buda şeyden kaynaklanıyor oem key aldıktan sonra win aktifleşmezse elimdekindende olurum sonra bilgisayarci falan filan uzun iş birde bildiğiniz kişileri etiketlerseniz memnun olurum
Sıkıntı olmaz,
Bul bir MAK key etkinleştir. Daha sonra blacklist olus olsa da oem/retail key gir.
Olsun sana oem/retail, istersen hesaba bagla.
Satıcılarda bazen boyle yapıyor zaten
Bu tarz sitelerde ya da diğer alışveriş sitelerinde satılan Microsoft keyleri çalınma, sızdırma, OEM üreticilerin piyasaya salması gibi durumlar aracılığı ile internette satılıyor. Orijinallik için ne açıdan baktığına bağlı.
Evet orijinal key ama Microsoft'un sattığı ya da resmi satıcılardan alınan bir key değil. Bu keyleri kullanmak bir sorun yaratmıyor. Microsoft uzun yıllardır bireysel bazda korsan kullanım ya da bu tarz keylerin kullanılmasına herhangi bir yaptırım uygulamıyor ama şirketlere göz açtırmıyor.
Etkinleştirilmemiş ya da KMSpico gibi etkinleştirme yolları yerine ucuz ve güvenilir bir yol.
Alırken MAK key olmamasına dikkat etmek gerekli o kadar. 2-3 format sonra key patlar, yeniden para vermek zorunda kalırsın.
Onun için de keyi kullandıktan CMD'de.
Slmgr -dlv
Slmgr -dli
Slmgr -xpr
Komutları ile öğrenebilirsin.
son soruma cevap olarakmı yazdınız bu arada sanırım sistemim crack lı sorun olurmu lisans anahtarı girerken birde şuan mevcut lisans anahtarı tamamı X şeklinde son dört hane dışında sanırım buda crack demek buna çözüm bulabilirmisiniz ona göre alacağım format ihtimalim duruma bağlı değişebilir buda şeyden kaynaklanıyor oem key aldıktan sonra win aktifleşmezse elimdekindende olurum sonra bilgisayarci falan filan uzun iş birde bildiğiniz kişileri etiketlerseniz memnun olurum
Böyle bir şüpheniz varsa Microsoft'un sitesinden bir Windows indirip, kurun. Format atın yani.
Hertürlü OEM Key alıcağınız için bir kere sistemde aktif oldumu o anakarta kene gibi yapışacak zaten, oyüzden PC'ye istediğiniz kadar format atabilirsiniz.
Oradan satın alıcağınız lisanslar crack veya kopya değil. "Key" diye satılan hiçbiri crack değildir, Crack tam olarak böyle işlemez.
Bu lisanslar sorunsuz ve orjinal bir Windows deneyimi sunar ama Microsoft tarafından sunulmaz bunlar. İllegal, eski veya değişik türlü türlü yollar ile Microsoft'un sattığı anahtarları elde edip, tekrar satışa koyulduğunu varsayabilirsiniz. Orjinal satıcı değil ama orjinal ürünler.
Bazıları eski Win 7 anahtarları oluyordu zamanında, hala geçerlimi o durum bilmiyorum.