Sağlamlisans Windows 10 Pro Anahtarı Alınır mı?

8keyd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF F15 FX507ZV
Arkadaşlar, ben SağlamLisans'tan Windows 10 Pro key almak istiyorum ama çok fazla güvenemiyorum. Amaım siteyi kötülemek asla değil ama şüphelerim var alan varsa deneyimlerini yazabilir mi? Özellikle de OEM key alan arkadaşlar.

Ben oradan hem 10 hem 11 lisansı satın aldım hiçbir sıkıntı yok 3-4 kere Windows sürüm değiştirdim her defasındada çalışıyor lisanslar sıkıntısız alabilirsin için rahat olsun

Tamamen güvenilir.

Ben oradan hem 10 hem 11 lisansı satın aldım hiçbir sıkıntı yok 3-4 kere Windows sürüm değiştirdim her defasındada çalışıyor lisanslar sıkıntısız alabilirsin için rahat olsun.

Windows 11 lisansı diye bir şey yok satanlarda kazıklamak için öyle satıyor Windows 10 keyi Windows 11'de çalışır.

Alınabilir.Key den sebep sıkıntı yaşamazsınız

Windows 11 lisansı diye bir şey yok satanlarda kazıklamak için öyle satıyor Windows 10 keyi Windows 11'de çalışır.

Bende öyle çalışmadı hocam Windows 11 lisansı diye almıştım denediğimde win10 kurarken etkinleştirmedi Windows 10'un lisansı olarak aldığım key giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…