SağlamLisans'tan alınan key laptopta etkinleştirilmiyor

HeroGTR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Geçen sene SağlamLisans'dan aldığım Windows 11 Pro'yu gayet sıkıntısız kullanıyordum ancak bugün laptop aldım ve Windows 11 kurdum ancak ürün etkinleştirilmiyor. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı key mi farklı mı? Aynı ise çalışmaz yüksek ihtimalle.

Aynı key hocam. Daha önce masaüstü formatlarımda sıkıntı çıkarmadı. Laptopta böyle bir sorun oluyor mu ?

Aynı key hocam. Daha önce masaüstü formatlarımda sıkıntı çıkarmadı. Laptopta böyle bir sorun oluyor mu?

Bazı keyler hem laptop hem PC için oluyor, bazıları da sadece tek cihaz kullanım, sizin ki büyük ihtimalle tek cihaz kullanımlıktır.

Bazı keyler hem laptop hem PC için oluyor, bazıları da sadece tek cihaz kullanım, sizin ki büyük ihtimalle tek cihaz kullanımlıktır.
Hocam görseldeki 129 luk olur sanırım.

Dosya Ekleri

• IMG_2360.jpeg
    85,8 KB · Görüntüleme: 38
Hocam görseldeki 129'luk olur sanırım.

OEM key bunlar tek cihazda kullanırsınız format atsanız dahi anakarta işlendiği için silinmez. Retail olanlar ise yanlış bilmiyorsam birden fazla cihazda kullanılabiliyor ancak aynı anda olmamak kaydıyla.

Yeni key aldım teşekkürler.

Geçen sene SağlamLisans'dan aldığım Windows 11 Pro'yu gayet sıkıntısız kullanıyordum ancak bugün laptop aldım ve Windows 11 kurdum ancak ürün etkinleştirilmiyor. Sebebi nedir?

Etkinleştirme esnasında hata kodu sonu:
08/20 key aktif, etkinleştirilebilir (1 kereye mahsus Microsoft'tan manuel etkinleştirme yapılır)
03/60 key bloke, etkinleştirilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…