SağlamLisans'tan GTA 5 alınır mı?

SağlamLisans diye bir sitede kalıcı olarak 200'e satıyor. Alınır mı? İlerleyen zamanlarda sorun yaşar mıyım? Epic ve Steam'de şu an oyun çok pahalı dostlar.

Hesap şeklinde satılıyor onlar.

Zaten çalıntı olmasa bile Online oynayamazsın. Her hesaba bir tane Rockstar hesabı bağlanabiliyor.
Online derdinde değilim hocam oyun olması yeterli aslında da. Fakat çalıntı falan hak hırsızlarına para kazandırma taraftarı değilim.

Online derdinde değilim hocam oyun olması yeterli aslında da. Fakat çalıntı falan hak hırsızlarına para kazandırma taraftarı değilim.

O zaman kısa bir araştırmayla bedavayada bulabilirsin. Bir de genelde Çinli heaabı oluyolar yani o hesapların patlatılmış olması iyi bir şey

O zaman kısa bir araştırmayla bedavayada bulabilirsin. Bir de genelde Çinli heaabı oluyolar yani o hesapların patlatılmış olması iyi bir şey
Hocam güvendiğim bir site vardı o da olmadı hata verdi. Ve HDD ye yüklediğimden dolayı her indirme denemem 4-5 saati buluyor. Usandım valla.

Çalıntı değil hepsi, kendi boş hesap açıp o ürünü alıp böyle satsa oyunun parasının 2 katını çıkarır zaten.

Çalıntı değil hepsi, kendi boş hesap açıp o ürünü alıp böyle satsa oyunun parasının 2 katını çıkarır zaten.

Öyle yaparsa hesabın güvenliğini vb sağlayamaz hesaplar community banned olduğu için kütüphane dışında erişimleri olmuyor Steam'e.

Eğer amacınız sadece hikayeyi oynayıp kenara koymaksa tercih edilebilir, ben de bu şekilde temin etmeyi düşünüyorum çoğu oyunu.

Aynı hizmeti çok daha ucuz fiyata İtemsatış'taki satıcılardan alabilirsiniz bu fiyatları vermek bana göre mantıklı değil. Ayrıca bildiğim kadarıyla 3. parti uygulama gerekiyor SağlamLisans'ta. Ne kadar güvenilir tartışılır.

İstediğiniz 1 Oyun + Garanti.. İlan No: #3984447 | İtemSatış BURADAN ALINIR MI DOSTLAR?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…