SağlamLisans'tan oyun alınır mı?

kankasalih

Femtopat
Daha fazla  
SağlamLisans.com'dan Kingdom Come: Deliverance 2 veya başka oyun alınır mı? Alınmazsa nereden alınır?

alınır hocam zaten çevrimdışı offline hesap satıyor

Saglam Lisans'tan aldiginiz oyunlar key olarak verilmiyor. Yalnizca SaglamOyun ismini verdikleri portal uzerinden oyunu oynayabilirsin. Ayrica oyunu tek basina almanizi onermem bunun yerine aylik gamepass mantiginda bir satislari var, onu alin daha mantikli olur.

Ve guvenlidir dilerseniz alabilirsiniz ama soyledigim seyleri goz onunde bulundurmanizi tavsiye ederim.

reis benim tek kcm 2 1 in hard fanboy kitlesindenim 3 4 kere bitirmişimdir açık dünyada 300+ saatim vardır zaten kcm 2 offline oyun 50 tl verip alabiliyorsam ne mutlu bana

alınır hocam zaten çevrimdışı offline hesap satıyor
kankalar nasıl oluyor bu işlem ayrıca internetim zayıf indirirken başkasına satılma durumu olurmu bide yüklüyoruz ondan sonramı offlina a alıyoruz yoksa offline iken yüklüyoruz ve sonsuva kadar oyunun ve hesabın sahibimi oluyoruz

reis benim tek kcm 2 1 in hard fanboy kitlesindenim 3 4 kere bitirmişimdir açık dünyada 300+ saatim vardır zaten kcm 2 offline oyun 50 tl verip alabiliyorsam ne mutlu bana
Oyleyse sorun yok hocam, bagimli derecesinde oynanmiyorsa daha fazla cesitte oyun oynatabilmek icin kullanicilara bu oneriyi yapiyorum genelde.

Offline olarak hesap veriyorlar, verilen kullanıcı adı ve şifre ile hesaba girip oynuyorsun. Fakat tek seferlik oluyor yani format attığın zaman hesap patlayabilir tekrar satın alıyorsun. Başkası girdiği zamanda oyundan atmıyor.

Reis, oyunu satin aldiginda sana 10dk icinde mail ve sifre gonderiyorlar onunla mailde verdikleri link araciligi ile SaglamOyun adinda bir siteye yonlendiriliyorsun. Giris yapiyorsun ve uygulamayi indiriyorsun. (Oyunu hesabina tanimliyorlar zaten) oyunu uygulama uzerinden indiriyorsun ve oynuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…