SağlamLisans'tan satın alınan Windows 10 Pro keyi Windows 7'ye ait çıktı!

bychosen

Hectopat
SağlamLisans sitesinden Windows 10 Pro key satın aldım 29 Eylül 2022. geçtiğimiz gün BIOS'umu güncelledim ve sonrasında Windows'u etkinleştir yazısı çıktı.
Windows destek hizmetlerini aradım ve Windows 10 Pro keyimin aslında Windows 7'e ait olduğunu söyledi "Windows destek hizmetlerinden Ramiz bey" key'i aldığınız yerle iletişime geçin dediler ve SağlamLisans sitesiyle mail, telefon ve WP üzerinden iletişime geçmeye çalışmama rağmen hiçbir şekilde iletişim kuramadım. Ben bu ülkenin adalet sisteminden bıktım artık. Bu adamlar bu kadar rahat hareket edip haklarımızı gasp edebiliyorlar.

asd1.jpg

SağlamLisans sitesinden Windows 10 Pro key satın aldım 29 Eylül 2022. geçtiğimiz gün BIOS'umu güncelledim ve sonrasında Windows'u etkinleştir yazısı çıktı.
Windows destek hizmetlerini aradım ve Windows 10 Pro keyimin aslında Windows 7'e ait olduğunu söyledi "Windows destek hizmetlerinden Ramiz bey" key'i aldığınız yerle iletişime geçin dediler ve SağlamLisans sitesiyle mail, telefon ve WP üzerinden iletişime geçmeye çalışmama rağmen hiçbir şekilde iletişim kuramadım. Ben bu ülkenin adalet sisteminden bıktım artık. Bu adamlar bu kadar rahat hareket edip haklarımızı gasp edebiliyorlar.

Eki Görüntüle 2280130
Öncelikle adalet sisteminden bıktığınızı söylemişsiniz. İlk olarak evet adalet sistemimiz çok sıkıntılı, lakin sizin aldığınız key de tam olarak yasal değil. Yani evet alabiliyorsunuz ama olması gereken Microsoft'un kendi sitesinden orijinal almanızdır. Parasını verip alsaydınız sıkıntı olmazdı. Sorunuza gelecek olursak bunların destek mesai saati biraz farklı. Gördüklerinde dönerler diye düşünüyorum çünkü bilindik bir site. Biraz bekleyin

Öncelikle bu tür sitelerin anahtarlarının ucuz olmasının sebebi Windows 7 key olmaları zaten ve bu keyler yükseltme usulü işliyor. SaglamLisans dediğiniz site yıllardır bu sektörde ve öneriliyor kendim de iki kez alışveriş yaptım ve bir sorun yaşamadım. Yaşarsanız da geri dönüş yapıyorlar. Artı olarak haktan hukuktan bahsedip Microsoft harici bir siteden key alıyorsun ve ülkenin adalet sistemine sallıyorsun sen kendinle çelişiyorsun.

Öncelikle bu tür sitelerin anahtarlarının ucuz olmasının sebebi Windows 7 key olmaları zaten ve bu keyler yükseltme usulü işliyor. SaglamLisans dediğiniz site yıllardır bu sektörde ve öneriliyor kendim de iki kez alışveriş yaptım ve bir sorun yaşamadım. Yaşarsanız da geri dönüş yapıyorlar. Artı olarak haktan hukuktan bahsedip Microsoft harici bir siteden key alıyorsun ve ülkenin adalet sistemine sallıyorsun sen kendinle çelişiyorsun.
O kadar cahilsin ki şu cevabı yazarken anlamayacağını bile bile yazıp yoruluyorum.Windows Cdkey sadece microsoftta mı satılıyor? Eğer öyleyse Vergi Levhası olan Teknosa,Vatan bilgisayar gibi firmalar yasal olmadan mı satıyor ? Oralarda yasalda vergi levhası olan "sağlam lisans" da mı illegal bir satış yapılıyor? Tek haneli iqla gelip yorum yazıyorsun.

Hakaret ederek konuşmanın lüzumu yok. Ben cümlemde sana karşı bir hakaret kullanmadım. Teknosa, Vatan Bilgisayar dediğin yerler zaten Microsoft'tan alıp satıyorlar üstüne fiyatları da genellikle Microsoft'tan pahalı oluyor. Normalde 4000TL'lere satılan key 300TL'lere satılıyorsa sence bu SağlamLisans'ın yasal olarak satış yaptığı anlamına mı geliyor ?

Bana cahilsin diye kelimeler kullanıp SağlamLisans'dan aldığın key hakkında Microsoft'un destek hizmetini arayıp oradaki çalışanların zamanını boşa harcayan bir adamsın. Geri kalan hayatında sana başarılar dilerim ama bilmeni isterim yolda gördüğün tanımadığın insanlar seni eleştirince onlara karşı hakaret kullanıyorsan bir doktora görünmelisin yoksa ters birine denk gelebilirsin. 😉

Technopat Haberler

Geri
Yukarı