F Forzy Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #1 FreeDOS bir laptop sipariş ettim. Laptopa SağlamLisans'tan Windows 11 Pro lisansı alsam herhangi bir sorun olur mu?
FreeDOS bir laptop sipariş ettim. Laptopa SağlamLisans'tan Windows 11 Pro lisansı alsam herhangi bir sorun olur mu?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.641 Makaleler 21 Çözümler 97 12 Eylül 2024 #2 Sorun olmaz ama Retail almaya çalış düz 11 anahtarı MAK.
F Forzy Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #3 FalconPolat dedi: Sorun olmaz ama Retail almaya çalış düz 11 anahtarı MAK. Genişletmek için tıkla... OEM direkt anakarta kaydediyormuş daha iyi olmaz mı? Bilmediğim için soruyorum kusura bakma
FalconPolat dedi: Sorun olmaz ama Retail almaya çalış düz 11 anahtarı MAK. Genişletmek için tıkla... OEM direkt anakarta kaydediyormuş daha iyi olmaz mı? Bilmediğim için soruyorum kusura bakma