adilefeniksarli Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #1 Bilgisayarıma yeni format attım ve oyun oynamak için Epic Games'i indirmek istedim. Ancak kurulum fotoğraftaki gibi sürekli hata vererek iptal oluyor. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 12 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2025
Bilgisayarıma yeni format attım ve oyun oynamak için Epic Games'i indirmek istedim. Ancak kurulum fotoğraftaki gibi sürekli hata vererek iptal oluyor. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
themucahid Attopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Lenovo IdeaPad Gaming 3 İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 64-bit İşlemci: AMD Ryzen 5 7535HS 3.3 Ghz Bellek: 8 GB DDR5 Depolama: 476.9 GB SSD Ekran Kartı: AMD Radeon Graphics Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2050 DirectX Sürümü: 12 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 28 Mart 2025 #2 YouTube'da bu sorunun çözümü için bir sürü video var. Çözümünü ben bilmiyorum ama internette gezinirken çok karşıma çıkmıştı bu sorun. Artı 0 Eksi
YouTube'da bu sorunun çözümü için bir sürü video var. Çözümünü ben bilmiyorum ama internette gezinirken çok karşıma çıkmıştı bu sorun.