Sağlık Bölümü Neden Yok?

Sağlık Bölümü Açılmalı Mı?

• Tabii ki açılmalı sağlıktan önemli bir şey yok

• Hayır kesinlikle açılmamalı çok gereksiz bir bölüm olur

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dikkat ettim de sağlık bölümü yok sosyalde. Belki bu konu vesile olur.
Murat5038
Bilmiyorum ama bana gereksiz gibi geldi. Eğer ''Sağlık'' bölümü açılırsa ayda en fazla (benim düşüncem) 10-15 konu olur ki bunların da cevaplanacağı meçhul (cevaplanırsa ki doktora görünmen yararlı olur tarzı cevaplar gelir gibi). Bence Diğer Konu Dışı gayet yeterli.

Bence doktor olmadığımız içindir :D Yani yanlış bir şey söylemememiz için. Belki de daha önce hiç düşünülmemiştir. :)

Sağlık olmalı onun dışında bence rc araçlar bölümünde olmalı.

Doktor denen bir şeye gitmek yerine burada gereksiz yere konular açılacak bence kesinlikle olmamalı.

Sağlık önemli. Burda yanlış bir bilgilendirme sonrası sonuç kötü olabilir. Bence olmamalı.

Bence olabilir. İnsanlar yaşadığı olayları anlatabilir. Tabiki tüm gerçekliğiyle. Geçenlerde bir konu açmıştım. Sağlık ile ilgili. Böyle bir yerin açılması muazzam olur. İnsanlar buradan aldığı sağlıklı ( doğru) bilgiler ile ilk iş neler yapıcağını anlar. Yanlış bilgilendirmenin cezası ise çok ağır olmalıdır. 1 yıl v.b. gibi.

Çünkü yanlış bilgi verme ihtimali olur. Sonra insan masaüstü pc değil ya şunu sök, üfle, tak diyesin. Sıkıntın varsa doktora gideceksin. Ha eğer sadece merakın varsa konu dışında sorarsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı