Bilmiyorum ama bana gereksiz gibi geldi. Eğer ''Sağlık'' bölümü açılırsa ayda en fazla (benim düşüncem) 10-15 konu olur ki bunların da cevaplanacağı meçhul (cevaplanırsa ki doktora görünmen yararlı olur tarzı cevaplar gelir gibi). Bence Diğer Konu Dışı gayet yeterli.
Aslında ''Sağlı/ İlk Yardım'' tarzında bir bölüm olabilir. Tabi böyle bir durumda gelecek olan sorular; ''Parmağımı kestim, Burnum kaşınıyor, falanca yerim bilmem ne oldu'' tarzında olacaktır. Artık gerisini siz düşünün.
Bence olabilir. İnsanlar yaşadığı olayları anlatabilir. Tabiki tüm gerçekliğiyle. Geçenlerde bir konu açmıştım. Sağlık ile ilgili. Böyle bir yerin açılması muazzam olur. İnsanlar buradan aldığı sağlıklı ( doğru) bilgiler ile ilk iş neler yapıcağını anlar. Yanlış bilgilendirmenin cezası ise çok ağır olmalıdır. 1 yıl v.b. gibi.
Çünkü yanlış bilgi verme ihtimali olur. Sonra insan masaüstü pc değil ya şunu sök, üfle, tak diyesin. Sıkıntın varsa doktora gideceksin. Ha eğer sadece merakın varsa konu dışında sorarsın.