Sağlık meslek lisesinden AÖL'ye geçiş

Emirhanj

Centipat
Herkese merhabalar. Benim size bir sorum olacaktı. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Sağlık meslek lisesi 11. sınıf öğrencisiyim. 9. sınıfta pandemi olduğu için tek dönem notum var sadece 1. dönem. 10. sınıf için de aynısı geçerli, tek dönem notum var.

11. sınıfta 2. döneme geçmediğimiz için onun da 1 dönem notu var. Bizim meslek liselerinde pek fazla kültür dersleri olmadığı için bir de her sınıfın tek dönem notu olduğu için benim kredi hesaplamamda maksimum 60 kredim var. Geçtiğim her ders için ders saati kadar kredi hesaplaması yaptım (meslek dersleri ve beden, müzik, resim dersleri hariç hesapladım). 11. sınıfın 2. dönemi açığa geçeceğim fakat önümde 3 dönem var ve her dönem için maksimum 35 kredi alabiliyorum bu da 105 krediye denk geliyor. Böyle olunca da 165 krediye denk geliyor ve açıktan mezun olmak için 170 kredi gerekiyor.
Nasıl olacak, eğer bilen eden varsa yardımcı olabilir mi?

Seneye 18 yaş ve üzerinde olacağın için ekstra sınav hakkı tanınıyor. Kaç tane ekstra sınav hakkı tanınıyor onu bilemiyorum ancak bu durumda açık liseye geçmen çok riskli gibi duruyor. Kaldı ki ikinci dönem sınavlarının online olacağının garantisi de yok. Dönemini uzatabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…