Vallahi Ailem olsun Yakın çevrem olsun herkes git rahat iş bulursun. En kötü bir hemşire olur güzel maaş alırsın diyorlar. Şu an 8.sınıfım derslerim gayet iyi LGS girmeyeceğim yerleştirme ile gideceğim. Bu sene rahat 85 alırım ortalama. Kısaca puanım yetiyor ama ben daha şimdiden okuldan inanılmaz soğudum. Dediğim gibi notlarım iyi ama gram istek yok. Her gün okula "bitsede eve gitsem" diye gidiyorum. O yüzden Ben çıraklık istiyorum. Babamın tanıdığının bilgisayar dükkanı var. Bilgisayardan da anlarım bu arada. Oraya girerim diye düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz sizin de fikrinizi almak isterim abilerim ablalarım
Sağlık mesleğe tabi ki gidilir. En kötü elinde bir mesleğin olur, bir sosyal çevren olur. Okul sadece eğitim verilen bir kurum değil. Okumak kıymetlidir.
Ya tabi şuan yaşım küçük ama yaşıtlarıma göre bilgiliyim diye düşünüyorum.Bizim evde babamın mesleği yüzünden doğduğum andan beri bilgisayar var ve doğal olarak bebekliğimden beri ilgilenirim.kısaca bu yaşımda sıfırdan kasa toplayabilirim parçaları takabilirim diye düşünüyorum. Ama babamla konuştuğumda bilgisayar işinin komple çöp olduğunu yapay zeka yüzünden hiç iş olmadığını söylüyor. O yüzden çaresizim. Ayrıca format atma gibi işleride biliyorum
Gidip okumanı tavsiye ederim hemşire maaşı tatmin etmez bence bilgisayardan anlıyorum diyorsan yazılım öğrenebilirsin. Baban müteahhit galerici değilse okumak lazım. Okuyup zengin olunmazsın ama rahat güzel yaşarsın. Okula gitmek istemiyorum diyorsun yalnız değilsin kimse zevkine gitmiyor idare edeceksin bir şekilde. Okuldan başka yollarda var kısaca ünlü olmak ticaret yapmak vesaire, bu yollarda zor herkes başaramaz ama okumak caba gösteren herkesin yapabileceği bir yol.
Gidip okumanı tavsiye ederim hemşire maaşı tatmin etmez bence bilgisayardan anlıyorum diyorsan yazılım öğrenebilirsin. Baban müteahhit galerici değilse okumak lazım. Okuyup zengin olunmazsın ama rahat güzel yaşarsın. Okula gitmek istemiyorum diyorsun yalnız değilsin kimse zevkine gitmiyor idare edeceksin bir şekilde. Okuldan başka yollarda var kısaca ünlü olmak ticaret yapmak vesaire, bu yollarda zor herkes başaramaz ama okumak caba gösteren herkesin yapabileceği bir yol.
Yazılım istiyodum ama bizim akraba var yazılım mühendisi onunla konuştum yapay zeka yüzünden o işinde tırt olduğunu söyledi.Birde sizden dinlemek isterim sizce de tırt mı
Yazılım istiyordum ama bizim akraba var yazılım mühendisi onunla konuştum yapay zeka yüzünden o işinde tırt olduğunu söyledi. Bir de sizden dinlemek isterim sizce de tırt mı?
Yazılım mühendisi olan akrabanın günlük işini sorsana bir ona, bizim yan komşunun oğlu İngiltere'de bir şirket ile anlaşmış ve oturduğu yerden kod yazarak işini yapıyor full evde mesai