Sağlık meslek lisesine gidilir mi?

Yazılım istiyordum ama bizim akraba var yazılım mühendisi onunla konuştum yapay zeka yüzünden o işinde tırt olduğunu söyledi. Bir de sizden dinlemek isterim sizce de tırt mı?

Herkes bir şeyler söylüyor benim de kafam karışık o yönde çalışıyordum bayağı giriş seviyesindeydim. Yapay zeka falan olayından sonra arkadaşla bıraktık anlamsızca.

Valla biraz forumlardada araştırdım herkes önü açık değil atanamıyolar diyolar hem dersleride çok zormuş yani şuan derslerim iyi ama şahsen o kadar güvenmiyorum kendime. Valla bu çok kararsızım kimi iyi diyo kimi kötü diyo anlamadım gitti

Son olarak belirtiyim biraz araştırdım ve sağlık lisesi çok zormuş anatomi hastalıklar vs. Valla kararsızım okulu hiç sevmiyorum şuan ki ortamda rezalet zaten.lisede bu durum değişir mi bilmiyorum.Ben zaten oldum olası okulu sevmem daha ilkokulda bile sevmiyodum. Valla ailemle konuşup çıraklık düşünüyorum babamla aynı dükkanda pc üzerine çalışırız. Yinede fikriniz varsa çekinmeden söyleyin lütfen

Sağlık mesleğe tabi ki gidilir. En kötü elinde bir mesleğin olur, bir sosyal çevren olur. Okul sadece eğitim verilen bir kurum değil. Okumak kıymetlidir.
Hocam emin değilim dersler çok zor diyolar yapabilir miyim emin değilim. Dürüst oluyum bu zamana kadar sınavlarıma hiç çalışmadan girdim ve hep 80 üstü aldım.Sağlık lisesine çok zor diyolar. Ve dediğim gibi okuldan inanılmaz soğudum. Çıraklık düşünüyorum ama onada ailem karşı. Ne yapacağım bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…