Sağlık meslek lisesine gidilir mi?

Egoss2

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, LGS sınavım kötü geçtiği için OBP ile girmeye karar aldım. Sağlık meslek lisesine gitmeyi düşünüyorum gitmek mantıklı mı? Giden varsa deneyimini paylaşabilir mi?

Tavsiyem gitme nedeni ise sağlıkta eskiden en azından mezun olduğunda hemşire olabiliyordun ama artık kaldırıldı o olay o yüzden normal meslek lisesine git nedeni ise birçok uni okuyan iş bulamıyor kolay kolay en azından erkende meslek öğrenirsin bende okuyorum son sınıfım(lise son) ama burada mezun olunca iş yeri açma belgen ve KPSS düşünürsen meslek liseli oloduğun için 70 puan da alsan gine atanabilirsin tavsiyem sağlık meslek değil de endüstri mesleğe git bunu da kenara yaz sonra bana gel ileride teşekkür et.

Sağol abi ama ben üniversitede okumayı planlıyorum bir şeyi değiştilirmi en azından 2 yıllık

Merhaba, LGS sınavım kötü geçtiği için OBP ile girmeye karar aldım. Sağlık meslek lisesine gitmeyi düşünüyorum gitmek mantıklı mı? Giden varsa deneyimini paylaşabilir mi?

Meslek lisesi elektronik otomasyon gibi bölümler de olabilir saglık okunmaz

Sağ ol abi ama ben üniversitede okumayı planlıyorum bir şeyi değiştilir mi en azından 2 yıllık.

Cnm şöyle söyleyim üniversiteye her türlü gider ister 2 yıllık ister 4 yıllık olay senin çalışmana bağla o yüzden tavsiyem meslek lisesine git.

Sağlık meslekede gitsen normal meslekede. Kendini geliştiren her işi yapar ama geliştirmezsen işsiz kalırsın. Sağlık meslekten paramedik olabilirsin ayrica Sağlık meslek okuyup Almanya Danimarka İsveç Finlandiya gibi gibi ülkelere gidenler var kendini geliştirme meselesi. Mutlaka dil öğren okul notlarını yüksek tut sosyal sorumluluk projelerine katılmaya çalış sana her kapı açılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…