denizyıldızı Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 107 8 Mayıs 2024 #11 zenr dedi: Ben şahsen kustum derdim ve idrarda yanma vs. de onlar seni test etmek için rapor veriyorlar şahsen bana 10 gün verdiler. Genişletmek için tıkla... Tamam da teste sokup bir şeyin yok derse
zenr dedi: Ben şahsen kustum derdim ve idrarda yanma vs. de onlar seni test etmek için rapor veriyorlar şahsen bana 10 gün verdiler. Genişletmek için tıkla... Tamam da teste sokup bir şeyin yok derse
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.974 Makaleler 1 Çözümler 28 8 Mayıs 2024 #12 Babanın oğlu değilse hiçbir doktor o riski almaz anlaşıldığı vakit soruşturma+meslekten ihraç var çünkü.
Babanın oğlu değilse hiçbir doktor o riski almaz anlaşıldığı vakit soruşturma+meslekten ihraç var çünkü.
denizyıldızı Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 107 8 Mayıs 2024 #13 zenr dedi: Ben şahsen kustum derdim ve idrarda yanma vs. de onlar seni test etmek için rapor veriyorlar şahsen bana 10 gün verdiler. Genişletmek için tıkla... Ya hayır şu an okul değiştirmek arasında kaldım. Vermezlerse. Teknocuk dedi: Babanın oğlu değilse hiçbir doktor o riski almaz anlaşıldığı vakit soruşturma+meslekten ihraç var çünkü. Genişletmek için tıkla... Abo o kadar önemlimiymiş çevremde herkes alıyordu ne bileyim.
zenr dedi: Ben şahsen kustum derdim ve idrarda yanma vs. de onlar seni test etmek için rapor veriyorlar şahsen bana 10 gün verdiler. Genişletmek için tıkla... Ya hayır şu an okul değiştirmek arasında kaldım. Vermezlerse. Teknocuk dedi: Babanın oğlu değilse hiçbir doktor o riski almaz anlaşıldığı vakit soruşturma+meslekten ihraç var çünkü. Genişletmek için tıkla... Abo o kadar önemlimiymiş çevremde herkes alıyordu ne bileyim.