Sağlık ocağı arayıp boy ve kilo sordu

Berk Chelik

Hectopat
Olay 5 dakika önce başıma geldi, yaşadığım yerdeki bir sağlık ocağında çalıştığını belirterek adımı söyledi ve boy kilo bilgilerimi sordu. Boy kilodan ne olacak deyip söyledim sonra da güncellediğini söyleyerek kapattı. Şimdi de içime bir kurt düştü sağlık ocağı böyle bir şeyi neden sorsun ki? Ayrıca arayan numara sağlık ocağının değil normal cep telefonuydu. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olay 5 dakika önce başıma geldi, yaşadığım yerdeki bir sağlık ocağında çalıştığını belirterek adımı söyledi ve boy kilo bilgilerimi sordu. Boy kilodan ne olacak deyip söyledim sonra da güncellediğini söyleyerek kapattı. Şimdi de içime bir kurt düştü sağlık ocağı böyle bir şeyi neden sorsun ki? Ayrıca arayan numara sağlık ocağının değil normal cep telefonuydu. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Aile sağlık merkezlerinden bu bilgilerin güncellenmesini istiyor sağlık bakanlığı, her aile hekimi de greve katılmıyor. Asm'de çalışan hekim, hemşire Vs'dir arayan, şahsi ya da asm için aldıkları cep telefonudur. Sorun olmaz.

beni de az önce aradılar cep telefonundan arayıp isim soy isim verip boy kilo sordular. nedenini sordum yeni uygulama diyip kapadılar. işkillendim biraz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı