Helveticaa Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 140 Yer Mersin 26 Kasım 2024 #1 Öncelikle merhaba herkese, başlıkta da yazdığı gibi herhangi bir tanı bulgu veya muayene olmadan, sağlık ocağından kan testi yaptırabilir miyim? Veyahut şehir veya devlet hastanelerinde yaptırabilir miyim? Herkese iyi sosyaller.
Öncelikle merhaba herkese, başlıkta da yazdığı gibi herhangi bir tanı bulgu veya muayene olmadan, sağlık ocağından kan testi yaptırabilir miyim? Veyahut şehir veya devlet hastanelerinde yaptırabilir miyim? Herkese iyi sosyaller.
Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.813 Çözümler 12 Yer Vorkuta 26 Kasım 2024 #2 Yaptırabilirsin. Ben sağlık ocağından yaptırıyorum istediğim zaman.
Helveticaa Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 140 Yer Mersin 26 Kasım 2024 #3 Viktor Reznov dedi: Yaptırabilirsin. Ben sağlık ocağından yaptırıyorum istediğim zaman. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bilirubin vs değerlere bakılıyor mu? Yoksa çok yüzeysel mi bakılıyor?
Viktor Reznov dedi: Yaptırabilirsin. Ben sağlık ocağından yaptırıyorum istediğim zaman. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bilirubin vs değerlere bakılıyor mu? Yoksa çok yüzeysel mi bakılıyor?