junjin230 Femtopat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #1 18 yaşımı doldurdum ve bu sene liseden mezun oldum. Sağlık ocağına gidip tahlil yaptırmak istersem ücret isterler mi? Eğer isterlerse ne kadardır? Son düzenleme: 20 Kasım 2023
18 yaşımı doldurdum ve bu sene liseden mezun oldum. Sağlık ocağına gidip tahlil yaptırmak istersem ücret isterler mi? Eğer isterlerse ne kadardır?
Qony Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 754 Çözümler 5 21 Kasım 2023 #2 junjin230 dedi: 18 yaşındayım ve bu sene liseden mezun oldum. Sağlık ocağına gidip tahlil yaptırmak istersem ücret isterler mi? Eğer isterlerse ne kadardır? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam sigortan olmasa bile ailenden dolayı oluyor zaten hiç olmasa bile ücret almiyorlar diye biliyorum yine de daha detaylı bilen biri bilgi verse da iyi olur.
junjin230 dedi: 18 yaşındayım ve bu sene liseden mezun oldum. Sağlık ocağına gidip tahlil yaptırmak istersem ücret isterler mi? Eğer isterlerse ne kadardır? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam sigortan olmasa bile ailenden dolayı oluyor zaten hiç olmasa bile ücret almiyorlar diye biliyorum yine de daha detaylı bilen biri bilgi verse da iyi olur.