flezyyg Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 712 Çözümler 6 Yer USA 3 Şubat 2024 #1 Merhaba arkadaşlar kan verip kan değerlerime ve testosteron değerlerime bakmak istiyorum. Sağlık ocağından versem çıkar mı veya doktora belirtmem gerekiyor mu?
Merhaba arkadaşlar kan verip kan değerlerime ve testosteron değerlerime bakmak istiyorum. Sağlık ocağından versem çıkar mı veya doktora belirtmem gerekiyor mu?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #2 Dahiliyeye uğraman lazım, sağlık ocağı yetkilerini kısıtlamışlardı bir aralar.
flezyyg Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 712 Çözümler 6 Yer USA 3 Şubat 2024 #3 T21 dedi: Dahiliyeye uğraman lazım, sağlık ocağı yetkilerini kısıtlamışlardı bir aralar. Genişletmek için tıkla... Hala aynı mıdır acaba? Bir bilginiz var mı?
T21 dedi: Dahiliyeye uğraman lazım, sağlık ocağı yetkilerini kısıtlamışlardı bir aralar. Genişletmek için tıkla... Hala aynı mıdır acaba? Bir bilginiz var mı?
Dark18 Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #4 Testosteron seviyeniz muhtemelen siz söylemedikçe ve ya doktor istemedikçe çıkmayacaktır doktora belirtmende fayda var.
Testosteron seviyeniz muhtemelen siz söylemedikçe ve ya doktor istemedikçe çıkmayacaktır doktora belirtmende fayda var.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #5 flezyyg dedi: Hala aynı mıdır acaba? Bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum, muhtemelen hemoglobin değerlerine bakarlar en fazla. Hormon değerlerine baktırmak için dahiliyeye uğrarsın, belki testosteron için ürolojiye yönlendirebilirler, belli olmaz.
flezyyg dedi: Hala aynı mıdır acaba? Bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum, muhtemelen hemoglobin değerlerine bakarlar en fazla. Hormon değerlerine baktırmak için dahiliyeye uğrarsın, belki testosteron için ürolojiye yönlendirebilirler, belli olmaz.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 3 Şubat 2024 #6 E-nabızdan baktım da bazı hormonlar var ama testosteron yok. Özellikle belirtirseniz analizini yaparlar diye düşünüyorum.
E-nabızdan baktım da bazı hormonlar var ama testosteron yok. Özellikle belirtirseniz analizini yaparlar diye düşünüyorum.
flezyyg Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 712 Çözümler 6 Yer USA 3 Şubat 2024 #7 T21 dedi: Zannetmiyorum, muhtemelen hemoglobin değerlerine bakarlar en fazla. Hormon değerlerine baktırmak için dahiliyeye uğrarsın, belki testosteron için ürolojiye yönlendirebilirler, belli olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam pazartesi gibi gideceğim.Nilgi için sağolun.
T21 dedi: Zannetmiyorum, muhtemelen hemoglobin değerlerine bakarlar en fazla. Hormon değerlerine baktırmak için dahiliyeye uğrarsın, belki testosteron için ürolojiye yönlendirebilirler, belli olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam pazartesi gibi gideceğim.Nilgi için sağolun.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #8 @flezyyg devlete gideceksen randevu al, dahiliyede bir türlü sıra gelmiyor normalde.
flezyyg Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 712 Çözümler 6 Yer USA 3 Şubat 2024 #9 T21 dedi: @flezyyg devlete gideceksen randevu al, dahiliyede bir türlü sıra gelmiyor normalde. Genişletmek için tıkla... Sağlık ocağından çıkmıyorsa mecbur devlete gideceğim hocam.
T21 dedi: @flezyyg devlete gideceksen randevu al, dahiliyede bir türlü sıra gelmiyor normalde. Genişletmek için tıkla... Sağlık ocağından çıkmıyorsa mecbur devlete gideceğim hocam.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 3 Şubat 2024 #10 Sağlık ocağına giderseniz yazar mısınız testosterona bakıyorlarmıymış?